Начинка для паски Малинова

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

За основу можна взяти будь-яку класичну паску. З готової охололої паски виймають серединку, залишаючи досить товсті стінки. Потім наповнюють порожнечу улюбленою начинкою, закривають зверху зрізаною кришечкою, прикрашають глазур'ю і відправляють паску в холодильник на кілька годин.
Інгредієнти

- 200 - гр
- 200 - гр
- 50 - гр
- 200 - гр
- 120 - гр
Приготування

Крок 1
200 г замороженої малини з'єднати із 200 мл води. Довести до кипіння та проварити 1-2 хвилини. Протерти вміст сотейника через дрібне металеве сито для того, щоб відокремити кісточки. Охолодити до теплого стану.
Крок 2
З'єднати протерту ягідну суміш зі 120 г цукру та 50 г картопляного крохмалю. Перемішати до однорідності (вводьте крохмаль лише у рідину кімнатної температури).
Крок 3
Нагрівати, помішуючи до кипіння, а потім проварити на невеликому вогні 1 хвилину до загустіння. Охолодити.
Крок 4
200 г м'якого вершкового масла добре збити. Не припиняючи збивання, по 1 столовій ложці ввести ягідну масу.
Крок 5
У вас вийде дуже смачний та ароматний крем із приємною кислинкою. На цьому етапі можна додати в крем 1 столову ложку будь-якого алкоголю для надання додаткових кремових ноток.

Крок 6
Зверху у паски вирізати отвір діаметром 5-6 см.
Ложкою вийняти м'якуш, зберігаючи досить товсті стінки.
Крок 7
Заповнити отвір кремом. Закрити шапочкою. Прикрасити зверху глазур'ю. Відправити паску до холодильника на 1-2 години.
Крок 8
Паска з начинкою всередині готовий до подачі.
Схожі рецепти
Дубайський шоколад
1

Сирна паска без яєць з родзинками
1

Глазур з білого шоколаду для паски
1

Сирна паска Тірамісу
1

Сирні пончики з сметаною
1

Відгуки
