Начинка для паски Малинова

Начинка для паски Малинова
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-05-04

Про страву

info
time

30 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти

За основу можна взяти будь-яку класичну паску. З готової охололої паски виймають серединку, залишаючи досить товсті стінки. Потім наповнюють порожнечу улюбленою начинкою, закривають зверху зрізаною кришечкою, прикрашають глазур'ю і відправляють паску в холодильник на кілька годин.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Начинка:
  • 200 - гр
  • 200 - гр
  • 50 - гр
  • 200 - гр
  • 120 - гр

Приготування

steps

Крок 1

200 г замороженої малини з'єднати із 200 мл води. Довести до кипіння та проварити 1-2 хвилини. Протерти вміст сотейника через дрібне металеве сито для того, щоб відокремити кісточки. Охолодити до теплого стану.

Крок 2

З'єднати протерту ягідну суміш зі 120 г цукру та 50 г картопляного крохмалю. Перемішати до однорідності (вводьте крохмаль лише у рідину кімнатної температури).

Крок 3

Нагрівати, помішуючи до кипіння, а потім проварити на невеликому вогні 1 хвилину до загустіння. Охолодити.

Крок 4

200 г м'якого вершкового масла добре збити. Не припиняючи збивання, по 1 столовій ложці ввести ягідну масу.

Крок 5

У вас вийде дуже смачний та ароматний крем із приємною кислинкою. На цьому етапі можна додати в крем 1 столову ложку будь-якого алкоголю для надання додаткових кремових ноток.

Начинка для паски Малинова

Крок 6

Зверху у паски вирізати отвір діаметром 5-6 см.
Ложкою вийняти м'якуш, зберігаючи досить товсті стінки.

Крок 7

Заповнити отвір кремом. Закрити шапочкою. Прикрасити зверху глазур'ю. Відправити паску до холодильника на 1-2 години.

Крок 8

Паска з начинкою всередині готовий до подачі.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.