Панна Кота з кокосом і білим шоколадом з червоним апельсином

Панна Кота з кокосом і білим шоколадом з червоним апельсином
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-02-07

Про страву

info
time

1:30 г

portions

2 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Панакота

Панакота, відома як вершковий італійський десерт, готується на желатині. Кокосова Пана-Кота з білим шоколадом виглядає вишукано, але насправді її просто приготувати. Насолоджуйтесь нею з соусом із червоних апельсинів, щоб створити святкову атмосферу до Дня Святого Валентина.

Інгредієнти

ingredients
2 порції
Кокосова панакота:
  • 120 - мл
  • 1 - ч. ложка
  • 2 - гр
  • 40 - гр
  • 1 - шт
  • 2 - ст. ложка
  • 0.2 - ч. ложка
  • 15 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Злегка змажте 2 силіконові форми у формі серця антипригарним спреєм.

Крок 2

Помістіть кокосове молоко, кокосову стружку та сіль у невелику каструлю та висипіть порошковий желатин. Відставте на 5 хвилин, щоб желатин розбух.

Крок 3

Подрібніть білий шоколад і помістіть його в мірну чашку для рідини.

Крок 4

Поставте суміш кокосового молока на середній вогонь і нагрівайте, помішуючи, поки весь порошок желатину не розчиниться і суміш не запарує, не кип'ятіть.

Крок 5

Вилийте суміш гарячого кокосового молока на білий шоколад. Змішайте разом з білим шоколадом, поки не залишиться грудочок.

Крок 6

Розподіліть суміш порівну між 2 підготовленими силіконовими формами серця та поставте в холодильник на 2 години (або поки не застигне).

Крок 7

Розберіть червоний апельсин на дольки, та половину відкладіть.
Вичавіть сік із половини апельсина, що залишився, у невелику каструлю, додайте цукор і проваріть на середньому вогні 5 хвилин або до загустіння та сиропу.

Панна Кота з кокосом і білим шоколадом з червоним апельсином

Крок 8

Додайте ванільний екстракт і дайте повністю охолонути.

Крок 9

Для подачі: викладіть приблизно 2 столові ложки сиропу червоного апельсина на невелику тарілку. Акуратно вийміть панакоту з силіконової форми і покладіть на середину тарілки. Розкладіть дольки червоного апельсина навколо панакоти та повторіть з другою порцією.

Панна Кота з кокосом і білим шоколадом з червоним апельсином
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.