Панна Кота з кокосом і білим шоколадом з червоним апельсином

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Панакота, відома як вершковий італійський десерт, готується на желатині. Кокосова Пана-Кота з білим шоколадом виглядає вишукано, але насправді її просто приготувати. Насолоджуйтесь нею з соусом із червоних апельсинів, щоб створити святкову атмосферу до Дня Святого Валентина.
Інгредієнти

- 120 - мл
- 1 - ч. ложка
- 2 - гр
- 40 - гр
- 1 - шт
- 2 - ст. ложка
- 0.2 - ч. ложка
- 15 - гр
Приготування

Крок 1
Злегка змажте 2 силіконові форми у формі серця антипригарним спреєм.
Крок 2
Помістіть кокосове молоко, кокосову стружку та сіль у невелику каструлю та висипіть порошковий желатин. Відставте на 5 хвилин, щоб желатин розбух.
Крок 3
Подрібніть білий шоколад і помістіть його в мірну чашку для рідини.
Крок 4
Поставте суміш кокосового молока на середній вогонь і нагрівайте, помішуючи, поки весь порошок желатину не розчиниться і суміш не запарує, не кип'ятіть.
Крок 5
Вилийте суміш гарячого кокосового молока на білий шоколад. Змішайте разом з білим шоколадом, поки не залишиться грудочок.
Крок 6
Розподіліть суміш порівну між 2 підготовленими силіконовими формами серця та поставте в холодильник на 2 години (або поки не застигне).
Крок 7
Розберіть червоний апельсин на дольки, та половину відкладіть.
Вичавіть сік із половини апельсина, що залишився, у невелику каструлю, додайте цукор і проваріть на середньому вогні 5 хвилин або до загустіння та сиропу.

Крок 8
Додайте ванільний екстракт і дайте повністю охолонути.
Крок 9
Для подачі: викладіть приблизно 2 столові ложки сиропу червоного апельсина на невелику тарілку. Акуратно вийміть панакоту з силіконової форми і покладіть на середину тарілки. Розкладіть дольки червоного апельсина навколо панакоти та повторіть з другою порцією.

Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
1

Полуниця в склі
1

Відгуки
