Мандариновий десерт з желе або Мандаринова панакота

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Цей яскравий десерт стане прикрасою святкового столу. Він такий мандариновий вершковий новорічний з мінімальною насолодою.
Інгредієнти

- 300 - гр
- 50 - гр
- 11 - гр
- 1 - уп
- 70 - гр
- 550 - гр
- 30 - гр
- 1 - шт
- 13 - гр
- 70 - гр
- 110 - гр
- 1 - уп
- 10 - гр
- 3 - гр
- 18 - гр
Приготування

Крок 1
Дно форми вистилаємо харчовою плівкою.
Крок 2
6 великих мандарин 550 г очищаємо від шкірки. Пробиваємо блендером, додаємо цедру лимона та залишаємо нехай настоюється.

Крок 3
Желатин заливаємо холодною кип'яченою водою на 15 хв. Нагріваємо, постійно помішуючи, до повного розчинення. З'єднуємо сметану, цукор, ванілін. Вливаємо желатин, змішуємо та ділимо на 3 частини.
Виливаємо одну частину мусу у форму і холодильник до повного застигання.

Крок 4
Поки застигає перший шар, желатин заливаємо холодною кип'яченою водою і залишаємо для набухання на 15 хв. Проціджуємо мандаринову масу. Зважуємо, потрібно 310 г, додаємо цукор. Вливаємо розчинений желатин. Ділимо на 3 частини. Вливаємо мандариновий шар та ставимо в холодильник.

Крок 5
І далі, чергуючи, заливаємо усі шари. Верхній шар вийде мандариновий.

Крок 6
Для останнього вершкового шару з'єднуємо вершки, цукор, ванілін. Вливаємо розчинений желатин, перемішуємо та виливаємо у форму.
Крок 7
Відправляємо у холодильник для стабілізації на 4 години.
Крок 8
Виймаємо з форми і нарізаємо скибочками. Хай смакує!

Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
1

Полуниця в склі
1

Відгуки
