Смаженя картопля з розмарином та часником

Смаженя картопля з розмарином та часником
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-23

Про страву

info
time

1:00 г

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Гарніри

Улюблена страва багатьох українців. Подається як гарнір.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Картопля:
  • 5 - шт
  • 10 - гр
  • 2.5 - ст. ложка
  • 5 - гр
  • 2 - ст. ложка
  • 10 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте духовку до 200ºC і поставте решітку у верхню третину духовки.

Крок 2

У великій каструлі на плиті доведіть до кипіння 2 літри води. Додайте 2 чайні ложки солі та нарізану скибочками картоплю у воду та кип’ятіть, поки її легко не буде проколоти ножем, приблизно 6-9 хвилин. Злийте на друшляк і відставте.

Крок 3

Перекладіть картоплю в миску. Змішайте з соняшниковою олією, рештою 1/2 чайної ложки солі, а також перцем, часником і розмарином.

Крок 4

Запікайте картоплю в духовій шафі до золотистої скоринки. Смакуйте ароматну страву, поєднуючи з соусами.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.