Натуральний кетчуп на зиму

Натуральний кетчуп на зиму
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-13

Про страву

info
time

1:00 г

portions

3 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Консервація

Неймовірно смачний та натуральний кетчуп!

Інгредієнти

ingredients
3 порції
Кетчуп:
  • 3000 - гр
  • 1500 - гр
  • 3 - шт
  • 1 - шт
  • 50 - гр
  • 1 - шт
  • 3 - шт
  • 5 - гр
  • 25 - шт
  • 60 - гр
  • 100 - гр
  • 70 - гр
  • 1.5 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Овочі вимити, перці очистити від насіння та плодоніжок. Нарізати довільно. Усі овочі скласти в каструлю, додати яблуко.

Натуральний кетчуп на зиму

Крок 2

Тушкувати на середньому вогні під кришкою 20 хвилин.

Крок 3

Потім зняти кришку і тушкувати ще 30 хвилин. Додати спеції: гвоздику, горіх мускатний горіх, перець. Тушкувати ще 10 хвилин.

Крок 4

Подрібнити занурювальним блендером. Процідити через сито всю масу від зайвого жмиху. Він нам не потрібний.

Крок 5

Окремо готуємо заправку: перемішати цукор, крохмаль сіль, додати оцет-все перемішати і влити в кетчуп.

Крок 6

Кип'ятити 10 хвилин і розлити по стерилізованих банках. Можна зберігати всю зиму.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.