Кабачкові оладки
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Найсмачніші оладки виходять із молодих кабачків.
Інгредієнти
- 1 - шт
- 1 - шт
- 3 - ст. ложка
- 2 - гр
- 20 - гр
Приготування
Крок 1
Підготуйте кабачки. Спочатку їх треба добре помити і насухо витерти. Якщо кабачок старий, треба обов'язково очистити його від товстої шкіри і видалити з нього насіння.
Крок 2
Натріть кабачок на великій тертці. Прямо руками добре відіжміть масу, що вийшла. Якщо виділиться сік, то злийте його.
Крок 3
Додайте в кабачки яйце та сіль, перемішайте. Порціями починайте всипати борошно, одразу розмішуючи його, щоб не утворювалися грудочки. Борошна може знадобитися трохи менше або більше, дивлячись, яке тісто у вас буде виходити. Якщо кабачки дуже рідкі, то покладіть ще.
Крок 4
Сковороду розігрійте та налийте на неї олію. Викладіть тісто невеликими порціями. Сильно товстими робити оладки не треба, вони можуть не пропікатися.
Крок 5
Смажте з обох боків до золотистої скоринки.
Крок 6
Подавайте оладки з кабачків відразу ж, зі сметаною чи йогуртом. Смачного!
Схожі рецепти
Запечена картопля з сиром та беконом
1
Запечений гарбуз з йогуртовим соусом і кедровими горіхами
1
Гарбузова каша з рисом
1
Гарбузове пюре з картоплею
1
Смажені ньокки з сиром
1