Кабачкові оладки

Кабачкові оладки
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-15

Про страву

info
time

30 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Гарніри
Назва страви:Оладки

Найсмачніші оладки виходять із молодих кабачків.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Для оладок:
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 3 - ст. ложка
  • 2 - гр
  • 20 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Підготуйте кабачки. Спочатку їх треба добре помити і насухо витерти. Якщо кабачок старий, треба обов'язково очистити його від товстої шкіри і видалити з нього насіння.

Крок 2

Натріть кабачок на великій тертці. Прямо руками добре відіжміть масу, що вийшла. Якщо виділиться сік, то злийте його.

Крок 3

Додайте в кабачки яйце та сіль, перемішайте. Порціями починайте всипати борошно, одразу розмішуючи його, щоб не утворювалися грудочки. Борошна може знадобитися трохи менше або більше, дивлячись, яке тісто у вас буде виходити. Якщо кабачки дуже рідкі, то покладіть ще.

Крок 4

Сковороду розігрійте та налийте на неї олію. Викладіть тісто невеликими порціями. Сильно товстими робити оладки не треба, вони можуть не пропікатися.

Крок 5

Смажте з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 6

Подавайте оладки з кабачків відразу ж, зі сметаною чи йогуртом. Смачного!

Кабачкові оладки
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.