Круасани з листкового тіста з шинкою і сиром

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Більшість людей знають круасани з шинкою та сиром як бутерброд. Готовий до вживання круасан нарізають і начиняють шматочками шинки та сиру. Цей рецепт круасанів з шинкою та сиром готуються зразу з листкового тіста для круасанів. Для начинки можна використовувати улюблену шинку, ковбасу і шматочки улюбленого сиру.
Інгредієнти

- 1 - уп
- 16 - шт
- 16 - шт
- 1 - шт
- 5 - гр
Приготування

Крок 1
Розкачайте тісто для круасанів
Розкачайте тісто в довгий прямокутник.
Відріжте краї з усіх чотирьох сторін. Це допоможе шарам листкового тіста розкритися.
Крок 2
Різаком для піци або великим ножем наріжте тісто на довгі трикутники, подібно до круасанів.

Крок 3
Щоб сформувати круасани, візьміть кожен трикутник.
Злегка розтягніть його вздовж, виріжте на широкому кінці надріз.
Покладіть скибочку шинки та скибочку сиру та скрутіть тісто в форму рогалика.

Крок 4
Викладіть круасан на деко, стежачи за тим, щоб кінчики були внизу.
Накрийте плівкою і дайте настоятися при кімнатній температурі протягом години.
Потім поставте в холодильник на 30 хвилин.

Крок 5
Розігрійте духовку до 200 C.
Коли круасани піднімуться, змастіть їх збитим яйцем, потім посоліть.
Випікайте 10 хвилин при 200 C. Потім зменшіть температуру до 190 C ще на 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Крок 6
Вийміть з духовки та дайте охолонути протягом 10 хвилин перед подачею.
Поради
Можна заморозити заготовки після того, як ви сформували з тіста круасани: покладіть їх на деко, заморозьте до твердого стану; потім перемістіть їх у герметичний пакет.
Схожі рецепти
Здобний горіховий рулет із ніжного тіста
1

Сирна дріжджова паска у духовці
1

Тарт Татен з яблуками
1

Сочевичний хліб без борошна
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
1

Відгуки
