Сухий бісквіт

Сухий бісквіт
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-19

Про страву

info
time

45 хв

portions

4 порції

😐

Середня складність

Категорія страви:Торти
Назва страви:Бісквіт

Сухий бісквіт має свою назву через те, що готується без олії та підіймається завдяки бульбашкам повітря, які попадають в тісто в процесі збивання яєць. Під час нагрівання повітря розширюється і тісто підіймається.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Бісквіт:
  • 3 - шт
  • 2 - гр
  • 75 - гр
  • 75 - гр
  • 10 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте електричну духовку до 180С, газову - до 160С.
Змажте олією чи вершковим маслов роз'ємну форму для випікання діаметром 18см, застеліть пергаментом, змажте пергамент маслот та посипте цукром чи мукою.

Крок 2

Покладіть в миску яйця з цукром і збивайте до отримання пишної маси.

Крок 3

Додайте просіяне борошно і сіль, обережними рухами перемішуючи тісто великою металевою ложною чи лопаткою.

Крок 4

Вилийте масу в форму та випікайте 30 хв або поки тісто не почне відставати від стінок і не буди пружинитися від кінчиків пальців при натисканні. Дістаньте з духовки, залиште в формі на 5хв, далі переверніть на решітку і остудіть.

Поради

Ви можете вирізать з пергаменту полосу для бортиків форми. Після випікання воно легко відділяється від бісквіту.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.