Кабачкова ікра з томатною пастою

Кабачкова ікра з томатною пастою
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-15

Про страву

info
time

2:00 г

portions

12 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Консервація
Назва страви:Паштет

Ікра з цукіні — це страва, приготована з подрібненого кабачка та різноманітних свіжих овочів. Зварена у соусі та приправлений спеціями, цей намаз надзвичайно смачний і викликає звикання.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Ікра:
  • 3 - шт
  • 3 - шт
  • 3 - шт
  • 9 - шт
  • 380 - гр
  • 3 - шт
  • 3 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 50 - мл

Приготування

steps

Крок 1

Кабачки помити та зняти шкіру. Розрізати на дві частини. Якщо насіння жорстке, то видалити їх, якщо м'які, можна не видаляти. Нарізати кабачки кубиками 2×2 див.

Кабачкова ікра з томатною пастою

Крок 2

Моркву, цибулю, часник очистити. Моркву натерти на тертці, нарізати цибулю кубиками, часник пропустити через тиснення.

Крок 3

Розігріти у великій каструлі з товстим дном рослинне масло, обсмажити протягом 10 хвилин цибулю та моркву.

Крок 4

Додати решту інгредієнтів. Поставити каструлю на повільний вогонь та варити овочі приблизно годину. Кришка повинна бути трохи відкрита, так як овочі дадуть сік і його треба трохи упарити.

Крок 5

Пробити занурювальним блендером прямо в каструлі овочі в пюре, скуштувати сіль і, якщо треба, посолити.

Крок 6

Повернути каструлю на вогонь і варити ікру ще 15 хвилин, постійно помішуючи. Обережно: вона булькатиме і бризкатиметься.

Крок 7

Розкласти ікру банками, а коли вона охолоне, прибрати банки в холодильник. У такому вигляді ікра довго не зберігається, її треба вживати одразу.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.