Печиво "Савоярді"

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2025-04-02
Про страву

Рецепт печива "Савоярді" в домашніх умовах. Ніжне, повітряне бісквітне печиво можна використовувати для приготування десерту "Тірамісу" або посипати цукровою пудрою та подати до чаю чи кави.
Інгредієнти

25 порції
Печиво "Савоярді":
- 4 - шт
- 160 - гр
- 200 - гр
- 1 - уп
- 15 - гр
Приготування

Крок 1
Білки відокремити від жовтків. Білки збити з половиною цукру до гострих піків.
Крок 2
Жовтки збити з половиною цукру до пишної маси. Жовтки частинами акуратно вмішати лопаткою в білки знизу нагору.

Крок 3
Далі акуратно вмішати просіяне борошно.
Крок 4
Тісто перекласти в мішок кондитерський або щільний пакет (у пакеті зрізати куточок приблизно 1 см). Деко застелити пергаментом.

Крок 5
Видавити смужки приблизно 10-15 см. та посипати цукровою пудрою. Випікати у розігрітій духовці до 180 г. 15 хв.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Олександрійська паска на пряженому молоці
2:30 г 4-порцій
1

Японський «Бавовняний чізкейк»
2:30 г 6-порцій
1

Неаполитанська ромова баба або ром-баба (Babà Napoletano)
1:00 г 6-порцій
2

Пісочне печиво до чаю
1:30 г 6-порцій
1

Розсипчасте печиво. Рецепт кураб'є з журавлинним
1:30 г 10-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.