Торт "П'яна вишня"
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Торт "П'яна вишня" стане прикрасою вашого столу до свят.
Інгредієнти
- 9 - шт
- 120 - гр
- 130 - гр
- 70 - гр
- 2 - ч. ложка
- 1.5 - склянка
- 50 - гр
- 2 - шт
- 250 - гр
- 2 - ст. ложка
- 150 - гр
Приготування
Крок 1
Білки збити зі дрібкою солі, додати цукор збити до стійких піків, ввести жовтки, далі збити. Просіяне борошно з какао і розпушувачем, акуратно вимішати лопаткою. Випікати 50 хвилин на середньому вогні. Форма 20 - 25см.
Крок 2
Бісквіт розрізати навпіл, вийняти обережно весь м'якуш і відставити.
Крок 3
Вишню вимити, очистити від кісточок, укласти в банку і притиснути ложкою, щоб вона лежала щільніше, потім залити коньяком, засипати цукровим піском і залишити на два дні, щільно закривши кришкою.
Крок 4
Для крему: Какао змішати з 1 столовою ложкою цукру, додати згущене молоко, ретельно все перемішати. Масло розтерти добіла з цукровим піском, що залишився, поступово додаючи масу зі згущеним молоком. Крем змішати з серединкою бісквіту та додати половину вишень.
Крок 5
Перший корж пропитуємо соком з вишні. Далі покриваємо кремом. Викладаємо решту вишні і ще частину крему.
Крок 6
Закриваємо верхньою частиною бісквіту та залишаємо охолоджуватись на протязі 6 годин.
Схожі рецепти
Торт "П'яна вишня"
1
Женуаз генуезький бісквіт
1
Сухий бісквіт
2
Блинний торт Шоколадний
2
Торт Наполеон класичний з заварним кремом
2