Пісочне печиво до чаю

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Печиво виходить розсипчасте, ніжне, з ванільним ароматом, у міру солодке, по-домашньому смачне, воно буквально тане в роті. Для красивого візерунка використовують різні кондитерські насадки, але можна і без них зробити гарне печиво. Готується дуже просто.
Інгредієнти

- 300 - гр
- 100 - гр
- 200 - гр
- 2 - шт
- 1 - уп
- 2 - гр
- 2 - ст. ложка
Приготування

Крок 1
До розм'якшеного вершкового масла висипаємо цукрову пудру, сіль та ванілін, злегка перемішуємо. Збиваємо компоненти міксером 3-4 хвилини до утворення пишної маси.
Крок 2
Додаємо до вершкової маси білки, продовжуємо збивати до отримання ніжного крему пишного. До кремової текстури просіюємо борошно, акуратно замішуємо лопаткою тісто.
Крок 3
Розділимо тісто Перекладаємо тісто в кондитерський мішок із насадкою. Застилаємо лист пергаментом, формуємо на поверхні гарне печиво.
Крок 4
Випікаємо печиво в духовці при 180 градусах 13-15 хвилин.
У результаті виходить солодке ніжне печиво.

Схожі рецепти
Здобний горіховий рулет із ніжного тіста
1

Сирна дріжджова паска у духовці
1

Тарт Татен з яблуками
1

Сочевичний хліб без борошна
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
1

Відгуки
