Сінабони з малиною
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
В перекладі Сінабони означають булочки з корицею. Це змінений рецепт, де замість кориці використовується малина.
Інгредієнти
- 240 - мл
- 4 - ст. ложка
- 500 - гр
- 1 - уп
- 60 - гр
- 0.5 - ч. ложка
- 1 - шт
- 225 - гр
- 5 - ст. ложка
- 1 - ч. ложка
- 350 - гр
- 1 - ст. ложка
- 1 - шт
- 360 - гр
- 2 - ст. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 2 - ст. ложка
Приготування
Крок 1
Змастіть олією форму і займіться тістом. Підігрійте молоко, розчиніть в ньому вершкове масло. В іншій мисці змішайте половину борошна, дріжджі, цукор та сіль. Додайте до сухої суміші яйце і молочну суміш, добре перемішайте, поступово вводьте в тісто борошно, що залишилося, добре перемішуючи при цьому інгредієнти. Замішувати можна руками або міксером із спеціальною насадкою.
Крок 2
Присипте стіл борошном викладіть тісто, присипавши його зверху борошном накрийте рушником і займіться начинкою.
Крок 3
У маленькій мисці змішайте вершковий сир, 3 столові ложки цукру та ванільний екстракт. В іншій маленькій мисці змішайте малину з 2 ст. л. цукру та кукурудзяного крохмалю. Відставте.
Крок 4
Розкачайте тісто у вигляді прямокутника, завтовшки близько 1 см. Намажте вершковим сиром, зверху рівномірно викладіть малину і натріть трохи лимонної цедри.
Крок 5
Згорніть прямокутник рулетом, защипніть краї, і наріжте на 12 шматочків.
Крок 6
Укладіть булочки у підготовлену форму рядами, накрийте рушником і дайте постояти 30-40 хв.
Крок 7
Розігрійте духовку до 180 гр. Коли булочки піднімуться, випікайте їх 15-25 хв до золотистої скоринки.
Крок 8
Поки булочки печуться приготуйте глазур. Для цього змішайте всі інгредієнти для глазурі і залиште при кімнатній температурі.
Крок 9
Готовим булочкам дайте постояти 2-3 хв. і полийте зверху глазур'ю.
Схожі рецепти
Віденський штрудель із вишнею та крихтами
1
Різдвяний штоллен з марципаном
2
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1