Десерт Безе "Павлова"

Десерт Безе "Павлова"
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-07-07

Про страву

info
time

1:00 г

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти

Безе в вигляді корзинки, назване в честь балерини. Корзинки наповнюють фруктами та кремом.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Для безе:
  • 2 - шт
  • 100 - гр
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 0.5 - ст. ложка
Для крему:
  • 150 - шт
  • 50 - гр
  • 200 - гр
  • 50 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте електричну духовку до 150 С, газову до 130 С.
Збийте білки, далі додайте 1/2 порції цукру та збивайте, поки суміш не стане глянцевою. Додайте решту цукру, борошно, ванільну есенцію, оцет та збивайте до жоростких піків.

Крок 2

Викладіть безе на деко, застелене пергаментом. З допомогою шпателю вирівняйте круг з безе з бортиками в формі корзинки.

Десерт Безе "Павлова"

Крок 3

Помістіть корзинку в центр духовки і випікайте, поки безе не пропечеться. Вийміть з духовки, переверніть і перекладіть на решітку. Приберіть пергамент і залиште остигати.

Десерт Безе "Павлова"

Крок 4

Для приготування крему збийте вершки з пудрою та прикрасьте корзинку кремом та фруктами.

Десерт Безе "Павлова"

Поради

Пергамент краще знімати поки безе тепле, при остиганні може прилипнути.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.