Десерт Безе "Павлова"
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Безе в вигляді корзинки, назване в честь балерини. Корзинки наповнюють фруктами та кремом.
Інгредієнти
- 2 - шт
- 100 - гр
- 1 - ст. ложка
- 1 - ст. ложка
- 0.5 - ст. ложка
- 150 - шт
- 50 - гр
- 200 - гр
- 50 - гр
Приготування
Крок 1
Розігрійте електричну духовку до 150 С, газову до 130 С.
Збийте білки, далі додайте 1/2 порції цукру та збивайте, поки суміш не стане глянцевою. Додайте решту цукру, борошно, ванільну есенцію, оцет та збивайте до жоростких піків.
Крок 2
Викладіть безе на деко, застелене пергаментом. З допомогою шпателю вирівняйте круг з безе з бортиками в формі корзинки.
Крок 3
Помістіть корзинку в центр духовки і випікайте, поки безе не пропечеться. Вийміть з духовки, переверніть і перекладіть на решітку. Приберіть пергамент і залиште остигати.
Крок 4
Для приготування крему збийте вершки з пудрою та прикрасьте корзинку кремом та фруктами.
Поради
Пергамент краще знімати поки безе тепле, при остиганні може прилипнути.
Схожі рецепти
Пухкі пончики з полуничною начинкою
1
Трюфельні цукерки Мумія
1
Тірамісу на Хелловін
1
Сирна запіканка з гарбузом
1
Вівсяне печиво
1