Полуничний джем з соком червоної смородини
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-06-15
Про страву
Полуничний джем стане особливим, якщо до рецепту додати ще один складникю
Інгредієнти
1 порції
Для варення:
- 1000 - гр
- 2 - склянка
- 1000 - гр
- 2 - гр
Приготування
Крок 1
Приготуйте сік зі смородини: на соковижималці чи мясорубці. Потрібна 1 склянка соку.
Крок 2
Приготуйте сироп з цукру та смородинового соку. Опустить в кипячий сироп ягоди полуниці і варіть на слабкому вогні та безперервно помішуючи 30-35 хвилин.
Крок 3
В кінці варки зніміть піну і додайте лимонну кислоту.
Крок 4
Розлийте джем в підігріті простерилізовані сухі банки, дайте остигнути та закрутіть кришками twist off.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Мариновані білі гриби на зиму в олії
45 хв 1-порцій
1
Yana
Мариновані білі гриби
45 хв 1-порцій
1
Yana
Густий сливовий джем на зиму
2:00 г 5-порцій
1
Yana
Джем з лохини
1:30 г 5-порцій
1
Yana
Гостра аджика з базиліком
30 хв 2-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.