Зрази картопляні з м'ясом

Зрази картопляні з м'ясом
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-05-26

Про страву

info
time

1:00 г

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви
Назва страви:Зрази

Зверху дуже хрумка та смачна скоринка, а картопляне тісто дуже ніжне. Ну і звичайно, найсмачніша м'ясна начинка. Це відмінна, поживна та ароматна страва для сім'ї або гостей.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Для тіста:
  • 1000 - гр
  • 1 - шт
  • 3 - ст. ложка
  • 5 - гр
  • 3 - гр
Начинка:
  • 400 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 150 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 50 - гр
  • 50 - гр
  • 5 - гр
  • 5 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Вимийте, очистіть та відваріть картоплю.

Крок 2

Наріжте дрібно цибулю і обсмажте на олії до м'якості.

Крок 3

Натріть моркву на великій тертці і додайте до цибулі. Обсмажте ще 3 хвилини.

Крок 4

Вимийте печериці та наріжте маленькими кубиками.

Крок 5

Додайте гриби до цибулі з морквою. Посоліть і поперчіть до смаку.

Крок 6

Додайте для соковитості та ніжнішого смаку шматочок вершкового масла.

Крок 7

Обсмажити гриби з овочами приблизно 7 хвилин. Відкладіть овочі убік і викладіть фарш.

Крок 8

Розімніть фарш, щоб не було великих грудочок. Обсмажуйте фарш із овочами ще 10 хвилин.

Крок 9

Додайте в кінці подрібнений зубчик часнику та жменю рубаного кропу. Потім зніміть з вогню і дайте охолонути.

Крок 10

Розімніть картоплю. Зробіть із нього пюре.

Крок 11

Додайте до картоплі яйце. Перемішайте. Додайте сіль.

Крок 12

Додайте борошно і ще раз добре перемішайте.

Крок 13

Почніть відразу формувати зрази.
Змастіть руки олією, викладіть ложкою картопляне тісто. Зробіть поглиблення.

Крок 14

Покладіть начинку. Закрийте акуратно начинку тістом та сформуйте зрази.

Крок 15

Розігрійте сковороду з олією і викладіть зрази.
Обсмажте із двох сторін до золотистої скоринки.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.