Зелена паста з шпинатом та базиліком

Зелена паста з шпинатом та базиліком
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-10-24

Про страву

info
time

25 хв

portions

2 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви
Назва страви:Паста

Паста в соусі зі шпинатом і базиліком - це смачна паста, яка водночас смачна, корисна і цікаво вигрядає. Її легко приготувати, і це чудовий варіант страви до Хелловіну.

Інгредієнти

ingredients
2 порції
Зелена паста:
  • 100 - гр
  • 1 - гр
  • 50 - гр
  • 2 - гр
  • 2 - гр
  • 98 - гр
  • 0.5 - склянка
  • 50 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Відваріть локшину згідно з інструкцією на упаковці в підсоленій воді.

Крок 2

У блендері змішайте часник, рікотту, шпинат, сіль, перець і половину молока. перемішайте до однорідності, а потім додайте в сотейник. На середньому вогні доведіть до кипіння.

Крок 3

Додайте решту молока і знову доведіть до кипіння. Потім додайте пармезан і за бажанням пластівці червоного перцю. Безпосередньо перед тим, як макарони будуть готові, додайте трохи води від макаронів в зелений соус.

Крок 4

Додайте пасту в сковороду з соусом і доваріть ще 1-2 хвилини. Подавайте та насолоджуйтесь!

Зелена паста з шпинатом та базиліком
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.