Зелена паста з шпинатом та базиліком
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-10-24
Про страву
Паста в соусі зі шпинатом і базиліком - це смачна паста, яка водночас смачна, корисна і цікаво вигрядає. Її легко приготувати, і це чудовий варіант страви до Хелловіну.
Інгредієнти
2 порції
Зелена паста:
- 100 - гр
- 1 - гр
- 50 - гр
- 2 - гр
- 2 - гр
- 98 - гр
- 0.5 - склянка
- 50 - гр
Приготування
Крок 1
Відваріть локшину згідно з інструкцією на упаковці в підсоленій воді.
Крок 2
У блендері змішайте часник, рікотту, шпинат, сіль, перець і половину молока. перемішайте до однорідності, а потім додайте в сотейник. На середньому вогні доведіть до кипіння.
Крок 3
Додайте решту молока і знову доведіть до кипіння. Потім додайте пармезан і за бажанням пластівці червоного перцю. Безпосередньо перед тим, як макарони будуть готові, додайте трохи води від макаронів в зелений соус.
Крок 4
Додайте пасту в сковороду з соусом і доваріть ще 1-2 хвилини. Подавайте та насолоджуйтесь!
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Курка "Везувіо"
1:30 г 9-порцій
1
Yana
Зелена паста з шпинатом та базиліком
25 хв 2-порцій
1
Yana
Тальятелле з білими грибами
45 хв 4-порцій
1
Yana
Кок-о-ван Півень у вині по-французськи
1:30 г 4-порцій
1
Yana
Парміджана з баклажанів
1:30 г 6-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.