Зефірні тістечка в шоколаді

Зефірні тістечка в шоколаді
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-12-17

Про страву

info
time

1:00 г

portions

15 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти

Чудові зефірні тістечка «сніжки» — м’які та смачні десерти! Вони складаються з печива, домашнього зефіру, политі тонким шаром шоколаду та посипані кокосом.

Інгредієнти

ingredients
15 порції
Тістечка:
  • 450 - гр
  • 60 - мл
  • 250 - мл
  • 7 - ч. ложка
  • 15 - шт
  • 500 - гр
  • 15 - мл
  • 50 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Викладіть улюблене кругле печиво на деко. Встановіть кондитерський мішок з великим круглим наконечником так, щоб можна було його наповнити. Важливо підготувати ці речі перед приготуванням суміші для зефіру, адже вона швидко застигає.

Крок 2

У невелику миску додайте пів склянки холодної води та желатин і перемішайте виделкою. Відставте на 5 хвилин для набухання.

Крок 3

У велику каструлю додайте цукор, решту половину склянки води та глюкозний чи цукровий сироп. Доведіть до слабкого кипіння. Сироп повинен нагрітися до 118C - при такій температурі утворюються бульбашки. Коли він досягне цієї температури, зніміть з вогню.

Крок 4

Додайте розпущену желатинову суміш у чашу міксера. Почніть збивати суміш на середній швидкості, одночасно вливаючи в нього сироп повільною та рівномірною цівкою. Коли весь сироп вильється, увімкніть міксер на високу швидкість і збивайте суміш, поки вона не збільшиться вдвічі і не стане густою і глянцевою, як безе.

Крок 5

Додайте зефірну суміш в кондитерський мішок і викладіть високі краплі суміші на кожне печиво. Якщо ваше безе надто сильно розтікається, воно все ще занадто гаряче, і йому знадобиться трохи часу, щоб охолонути. Після того, як ви викладете зефір на печиво, відкладіть його в холодильник на годнину, щоб воно застигло.

Зефірні тістечка в шоколаді

Крок 6

Щоб розтопити шоколад, додайте його в жароміцну миску та поставте в мікрохвильову піч на 20 секунд, щоразу помішуючи, поки він не розтане й стане однорідним.

Крок 7

Дайте шоколаду трохи охолонути, перш ніж вилити його на зефір. Зефірні печива можна мокати в шоколадну суміш. Викладіть на решітку і посипте кокосовою стружкою.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.