Печиво “Мушля” з білковим кремом
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Смачні мушлі з дивовижною начинкою. Печиво виходить м'яке та листкове всередині з хрусткою цукровою скоринкою.
Інгредієнти
- 380 - гр
- 4 - шт
- 0.3 - ч. ложка
- 100 - гр
- 4 - шт
- 200 - гр
- 8 - гр
- 1 - гр
- 2 - ч. ложка
Приготування
Крок 1
У борошно викладаємо холодне вершкове масло, перетираємо борошно в вершкову крихту. До крихти викладаємо жовтки, висипаємо сіль і додаємо сметану, замішуємо м'яке і липке тісто.
Крок 2
Ділимо тісто на 30 шматочків, формуємо кульки. Накриваємо кульки целофаном та відправляємо в морозильну камеру на 30 хвилин.
Крок 3
У миску з яєчними білками висипаємо цукор, ванільний цукор та кукурудзяний крохмаль, вливаємо лимонну кислоту. Збиваємо міксером білки до білої глянсової маси.
Крок 4
Холодні кульки розкочуємо в тонкі коржики, куди кладемо по чайній ложці начинки.
Крок 5
Запечатуємо начинку всередині коржів, протилежні кінці стуляємо разом.
Крок 6
Викладаємо печиво на лист, застелений пергаментом. Випікаємо печиво за 200 градусів 10 хвилин.
Крок 7
Можна також додати в начинку волоські волоські горіхи для більш цікавого смаку.
Схожі рецепти
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1
Закарпатський горіховий баник
1
Габрузовий пряний пиріг
1