Сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс (Plum Torte)
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Вперше опублікований у 1983 році сливовий торт Маріан Беррос став одним із найпопулярніших рецептів в історії The Times. Газета The Times публікувала рецепт сливового пирога Меріан Бросс щовересня з 1983 по 1989 рік, але редакція вирішила, що досить. Щоб протистояти очікуваним протестам, рецепт надрукували більшим шрифтом, ніж зазвичай, з пунктирною рамкою, що закликало людей вирізати його.
Інгредієнти
- 150 - гр
- 0.5 - склянка
- 1 - склянка
- 1 - ч. ложка
- 2 - гр
- 2 - шт
- 1 - уп
- 12 - шт
- 0.5 - ч. ложка
- 1 - ст. ложка
- 2 - ч. ложка
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 190°C. Застеліть деко пергаментним папером і змастіть маслом.
Крок 2
Додайте цукор і ванільний цукор у розтоплене масло. Збивайте вінчиком до отримання пухкої маси.
Крок 3
Додайте яйця і знову добре перемішайте.
Додайте сіль, пекарський порошок і борошно. Добре перемішайте.
Крок 4
Тісто виливаємо у підготовлену форму.
Крок 5
Викладіть розрізані навпіл сливи на верх пирога. Під час випічки тісто підніметься навколо слив, тому переконайтеся, що вони щільно викладені.
Крок 6
Посипте пиріг цукром і корицею. Збризніть лимонним соком.
Крок 7
Випікайте в духовці за 190°C протягом приблизно 40 хвилин. Час випікання залежить від розміру форми для випічки.
Крок 8
Дайте сливовому пирогу трохи охолонути за кімнатної температури, перш ніж виймати його з форми.
Схожі рецепти
Віденський штрудель із вишнею та крихтами
1
Різдвяний штоллен з марципаном
2
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1