Сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс (Plum Torte)

Сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс (Plum Torte)
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-13

Про страву

info
time

1:00 г

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Пиріг

Вперше опублікований у 1983 році сливовий торт Маріан Беррос став одним із найпопулярніших рецептів в історії The Times. Газета The Times публікувала рецепт сливового пирога Меріан Бросс щовересня з 1983 по 1989 рік, але редакція вирішила, що досить. Щоб протистояти очікуваним протестам, рецепт надрукували більшим шрифтом, ніж зазвичай, з пунктирною рамкою, що закликало людей вирізати його.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Для тіста в форму діаметром 21-25 см:
  • 150 - гр
  • 0.5 - склянка
  • 1 - склянка
  • 1 - ч. ложка
  • 2 - гр
  • 2 - шт
  • 1 - уп
Для начинки::
  • 12 - шт
  • 0.5 - ч. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 2 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте духовку до 190°C. Застеліть деко пергаментним папером і змастіть маслом.

Сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс (Plum Torte)

Крок 2

Додайте цукор і ванільний цукор у розтоплене масло. Збивайте вінчиком до отримання пухкої маси.

Крок 3

Додайте яйця і знову добре перемішайте.
Додайте сіль, пекарський порошок і борошно. Добре перемішайте.

Сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс (Plum Torte)

Крок 4

Тісто виливаємо у підготовлену форму.

Крок 5

Викладіть розрізані навпіл сливи на верх пирога. Під час випічки тісто підніметься навколо слив, тому переконайтеся, що вони щільно викладені.

Сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс (Plum Torte)

Крок 6

Посипте пиріг цукром і корицею. Збризніть лимонним соком.

Крок 7

Випікайте в духовці за 190°C протягом приблизно 40 хвилин. Час випікання залежить від розміру форми для випічки.

Крок 8

Дайте сливовому пирогу трохи охолонути за кімнатної температури, перш ніж виймати його з форми.

Сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс (Plum Torte)
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.