Розсипчасте печиво. Рецепт кураб'є з журавлинним

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Кураб'є – одне з найпопулярніших печива за давніх часів. Розсипчасте, ніжне, дуже симпатичне на вигляд – з цією яскравою серединкою з ягідного або абрикосового конфітюру. Воно і зараз продається в магазинах – але домашнє за цим перевіреним рецептом печиво вийде набагато смачніше за магазинне!
Інгредієнти

- 100 - гр
- 1 - гр
- 50 - гр
- 5 - гр
- 1 - уп
- 50 - гр
- 150 - гр
Приготування

Крок 1
Масло кімнатної температури збити міксером з цукровою пудрою і сіллю до легкості та побілювання (хвилин 5).
Крок 2
Потім додати білок кімнатної температури, збити. Додати ванільний цукор, борошно та крохмаль. Збити на малих чи середніх оборотах міксера. Перекласти масу в кондитерський мішок із будь-якою насадкою (наприклад відкрита зірка).
Крок 3
Конфітюр також перекласти у кондитерський мішок.
Відсадити тісто на лист, застелений пергаментним папером. Всередині заготовок зробити поглиблення. У поглиблення відсадити конфітюр.
Крок 4
Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці до рум'яності печива, хвилин 15.
Схожі рецепти
Здобний горіховий рулет із ніжного тіста
1

Сирна дріжджова паска у духовці
1

Тарт Татен з яблуками
1

Сочевичний хліб без борошна
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
1

Відгуки
