Сирна паска зі згущеним молоком

1
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-03-23
Про страву

Сирна паска є одним із найбільш попурярних видів пасок на Великдень.
Інгредієнти

2 порції
Для паски:
- 300 - гр
- 200 - гр
- 100 - гр
- 100 - гр
- 50 - гр
Приготування

Крок 1
Підготуйте сир для паски. Протріть його двічі через сито (після цього можна пробити його блендером для отримання ідеально гладкої текстури).
Крок 2
Вершкове масло для паски наріжте кубиками і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Крок 3
Збийте блендером сир, згущене молоко, сметану і розм'якшене масло. Додайте горіхи за смаком та перемішайте.
Крок 4
Готову сирну масу перекладіть у форму для паски, вистелену складеною вчетверо вологою марлею. Зверху накрийте вільними її кінцями і помістіть під тягарець не менше ніж на добу, підставивши ємність для рідини знизу. Паску прикрасьте за бажанням.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Тістечка Шу у формі серця
1:30 г 25-порцій
2

Пісочне печиво Валентинки
35 хв 20-порцій
1

Кекс Червоний оксамит
1:30 г 12-порцій
1

Горішки зі згущеним молоком
1:45 г 40-порцій
1

Різдвяний калач
2:30 г 6-порцій
2

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.