Сирна паска зі згущеним молоком
1
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-03-23
Про страву
Сирна паска є одним із найбільш попурярних видів пасок на Великдень.
Інгредієнти
2 порції
Для паски:
- 300 - гр
- 200 - гр
- 100 - гр
- 100 - гр
- 50 - гр
Приготування
Крок 1
Підготуйте сир для паски. Протріть його двічі через сито (після цього можна пробити його блендером для отримання ідеально гладкої текстури).
Крок 2
Вершкове масло для паски наріжте кубиками і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Крок 3
Збийте блендером сир, згущене молоко, сметану і розм'якшене масло. Додайте горіхи за смаком та перемішайте.
Крок 4
Готову сирну масу перекладіть у форму для паски, вистелену складеною вчетверо вологою марлею. Зверху накрийте вільними її кінцями і помістіть під тягарець не менше ніж на добу, підставивши ємність для рідини знизу. Паску прикрасьте за бажанням.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Італійський панеттоне з шоколадними краплями
3:30 г 8-порцій
2
Yana
Великоднє печиво з шоколадними яйцями
30 хв 16-порцій
1
Yana
Паска по-закарпатськи
2:30 г 3-порцій
2
Yana
Бабусина паска на жовтках
3:00 г 2-порцій
2
Yana
Паска крафін дріжджова сирна
1:30 г 1-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.