Паста з лисичками
1
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-06-15
Про страву
Гриби лисички захоплять ваші смакові рецептори! Цей рецепт виводить ці улюблені гриби на новий рівень менш ніж за 30 хвилин.
Інгредієнти
4 порції
Для пасти:
- 60 - гр
- 1 - шт
- 400 - гр
- 200 - гр
- 100 - гр
- 250 - гр
Приготування
Крок 1
Гриби лисички наріжте невеликими шматочками.
Крок 2
Розігрійте сковороду з вершковим маслом і пресованим часником, готуйте на середньому вогні 2 хвилини.
Крок 3
Додайте в сковороду нарізані гриби і обсмажте їх близько 7 хвилин на середньому вогні.
Крок 4
Додайте густі вершки та сир пармезан, перемішайте, щоб все поєдналося. Тушкуйте на слабкому вогні близько 5 хвилин.
Крок 5
Додайте свою улюблену відварену пасту до грибного соусу з лисичок.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Курка "Везувіо"
1:30 г 9-порцій
1
Yana
Зелена паста з шпинатом та базиліком
25 хв 2-порцій
1
Yana
Тальятелле з білими грибами
45 хв 4-порцій
1
Yana
Кок-о-ван Півень у вині по-французськи
1:30 г 4-порцій
1
Yana
Парміджана з баклажанів
1:30 г 6-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.