Паста з лисичками

1
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-06-15
Про страву

Гриби лисички захоплять ваші смакові рецептори! Цей рецепт виводить ці улюблені гриби на новий рівень менш ніж за 30 хвилин.
Інгредієнти

4 порції
Для пасти:
- 60 - гр
- 1 - шт
- 400 - гр
- 200 - гр
- 100 - гр
- 250 - гр
Приготування

Крок 1
Гриби лисички наріжте невеликими шматочками.
Крок 2
Розігрійте сковороду з вершковим маслом і пресованим часником, готуйте на середньому вогні 2 хвилини.
Крок 3
Додайте в сковороду нарізані гриби і обсмажте їх близько 7 хвилин на середньому вогні.
Крок 4
Додайте густі вершки та сир пармезан, перемішайте, щоб все поєдналося. Тушкуйте на слабкому вогні близько 5 хвилин.
Крок 5
Додайте свою улюблену відварену пасту до грибного соусу з лисичок.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
40 хв 4-порцій
1

Рублені рибні котлети
45 хв 4-порцій
1

Домашні сосиски з курки
1:00 г 10-порцій
1

Куряча пастрома
1:30 г 6-порцій
1

Котлети з хрусткою скоринкою
45 хв 6-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.