Блинний торт Шоколадний

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Блинний торт вигляддає складним у приготуванні. Проте, якщо ви любите готувати млинці, цей торт виявиться досить простим у приготування.
Інгредієнти

- 450 - гр
- 450 - гр
- 1 - склянка
- 3 - гр
- 3 - шт
- 0.5 - ч. ложка
- 2 - ч. ложка
- 400 - гр
- 100 - мл
- 200 - мл
- 280 - гр
- 80 - гр
- 60 - гр
- 80 - гр
- 40 - мл
- 100 - гр
- 50 - гр
Приготування

Крок 1
В окремій ємності з'єднайте молоко та гарячу кип'ячену воду. Додайте цукор, щіпку солі і почніть збивати. Не припиняючи збивання, додайте по одному всі яйця.
Збийте суміш до однорідності. Додайте соду, перемішайте.
Крок 2
Борошно просійте в миску, додайте до неї половину підготовленої молочно-яєчної суміші, почніть перемішувати, потроху додаючи рідку частину.
Крок 3
Додайте в тісто кілька камель лимонного соку та олію, знову добре перемішайте. На добре розігрітій сковороді випікайте млинці, при необхідності змастивши маслом сковороду.

Крок 4
Для крему вершки збийте з цукром, потім додайте вершковий сир, і перемішайте до однорідності. Шоколад з'єднайте з вершковим маслом, розтопіть на водяній бані, суміш має стати однорідною. Додайте шоколадно-вершкову суміш до вершків. Перемішайте, а потім додайте еспресо. Вимішайте крем до однорідності.
Не охолоджуйте крем перед збиранням торта, якщо збираєте його в кільці, нехай він стабілізується разом із тортом, у зібраному вигляді.
Крок 5
Приступайте до збирання торта. Виберіть форму необхідного діаметру і обріжте всі млинці, щоб торт був з рівними краями. За допомогою ацетатної плівки сформуйте бортики всередині кондитерського кільця. Кільце встановіть на тарілку, викладіть на дно перший млинець та частину начинки, потім накрийте другим млинцем і т.д. Зберіть торт усередині кільця і заберіть його в холодильник на ніч, до стабілізації. Готовий торт вийміть із форми, подавати його можна вже у такому вигляді, прикрасивши ягодами.
Крок 6
Для прикраси розтопіть шоколад на водяній бані. Розподіліть шоколад по торті, який має бути дуже холодним. Заберіть торт у морозилку на кілька хвилин, щоб шоколад схопився.
Крок 7
Вийміть торт та прикрасьте його ягодами.
Подавайте торт охолодженим.
Схожі рецепти
Торт «Опера»
1

Вологий шоколадний торт з малиною
1

Мусовий торт з білим шоколадом та ожиною
1

Полуничний торт
2

Торт “Королівський”
2

Відгуки
