Тушкована капуста з чорносливом

Тушкована капуста з чорносливом
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-31

Про страву

info
time

40 хв

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Гарніри

Традиційна пісна і корисна страва. Вона ідеально підходить як гарнір до м’ясних страв або може бути самостійною стравою для вегетаріанців.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Тушкована капуста з чорносливом:
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 160 - гр
  • 1 - шт
  • 2 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка
  • 15 - гр
  • 5 - гр
  • 5 - гр
  • 2 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Чорнослив попередньо замочіть в окропі 10 хвилин для надання йому м'якості, потім наріжте четвертинками і відкладіть.


Крок 2

Капусту помийте и тонко наріжте.

Крок 3

Моркву натріть на великій тертці. На гарячу сковороду вилийте олію і викладіть капусту та моркву. Обсмажте протягом 3-4 хвилин.

Крок 4

Далі викладіть на сковороду нарізану великими кільцями цибулю і продовжувати тушкувати на середньому вогні.

Крок 5

Викладіть чорнослив в капусту. Додайте до смаку сіль, цукор, перець та томатну пасту. Перемішайте та тушкуйте на маленькому вогні 20 хвилин.

Тушкована капуста з чорносливом
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.