Тушкована капуста з чорносливом
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-03-31
Про страву
Традиційна пісна і корисна страва. Вона ідеально підходить як гарнір до м’ясних страв або може бути самостійною стравою для вегетаріанців.
Інгредієнти
8 порції
Тушкована капуста з чорносливом:
- 1 - шт
- 1 - шт
- 160 - гр
- 1 - шт
- 2 - ст. ложка
- 1 - ст. ложка
- 15 - гр
- 5 - гр
- 5 - гр
- 2 - шт
Приготування
Крок 1
Чорнослив попередньо замочіть в окропі 10 хвилин для надання йому м'якості, потім наріжте четвертинками і відкладіть.
Крок 2
Капусту помийте и тонко наріжте.
Крок 3
Моркву натріть на великій тертці. На гарячу сковороду вилийте олію і викладіть капусту та моркву. Обсмажте протягом 3-4 хвилин.
Крок 4
Далі викладіть на сковороду нарізану великими кільцями цибулю і продовжувати тушкувати на середньому вогні.
Крок 5
Викладіть чорнослив в капусту. Додайте до смаку сіль, цукор, перець та томатну пасту. Перемішайте та тушкуйте на маленькому вогні 20 хвилин.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Запечена картопля з сиром та беконом
45 хв 8-порцій
1
Yana
Запечений гарбуз з йогуртовим соусом і кедровими горіхами
45 хв 4-порцій
1
Yana
Гарбузова каша з рисом
30 хв 4-порцій
1
Yana
Гарбузове пюре з картоплею
30 хв 4-порцій
1
Yana
Смажені ньокки з сиром
1:00 г 4-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.