Галета з черешнею

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-06-09
Про страву

Галета – це простий пиріг, який можна готувати з солоною та солодкою начинкою. В ідеалі галета має бути з пісочного та крихкого тіста.
Інгредієнти

1 порції
Для галети:
- 400 - гр
- 2 - ч. ложка
- 3 - ст. ложка
- 1 - шт
- 1 - уп
Приготування

Крок 1
Для приготування начинки з черешні потрібно дістати кісточки, далі змішати ягоди з цукром та крахмалем.
Крок 2
Тісто розкачати в пласт більший діаметром, ніж повинен бути пиріг, і перекласти на деко.
Крок 3
Викласти на центр черешню та посипати цукром, залишивши одну ложку (30 гр.)
Крок 4
Закрити пиріг краями тіста, залишити відкритою середину і посипати цукром, що залишився, тісто.
Крок 5
Накрити відкриту серединку кружечком із фольги і випікати галету при 180С 30-40 хв.
За 5 хв до закінчення відкрити фольгу.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Здобний горіховий рулет із ніжного тіста
1:00 г 2-порцій
1

Сирна дріжджова паска у духовці
1:30 г 12-порцій
1

Тарт Татен з яблуками
30 хв 6-порцій
1

Сочевичний хліб без борошна
55 хв 6-порцій
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
2:30 г 4-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.