Галета з черешнею
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-06-09
Про страву
Галета – це простий пиріг, який можна готувати з солоною та солодкою начинкою. В ідеалі галета має бути з пісочного та крихкого тіста.
Інгредієнти
1 порції
Для галети:
- 400 - гр
- 2 - ч. ложка
- 3 - ст. ложка
- 1 - шт
- 1 - уп
Приготування
Крок 1
Для приготування начинки з черешні потрібно дістати кісточки, далі змішати ягоди з цукром та крахмалем.
Крок 2
Тісто розкачати в пласт більший діаметром, ніж повинен бути пиріг, і перекласти на деко.
Крок 3
Викласти на центр черешню та посипати цукром, залишивши одну ложку (30 гр.)
Крок 4
Закрити пиріг краями тіста, залишити відкритою середину і посипати цукром, що залишився, тісто.
Крок 5
Накрити відкриту серединку кружечком із фольги і випікати галету при 180С 30-40 хв.
За 5 хв до закінчення відкрити фольгу.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Печиво "Пальці відьми"
15 хв 20-порцій
1
Yana
Молдавська капронова бабка Babă neagră
3:30 г 1-порцій
2
Yana
Гарбузові кекси
55 хв 12-порцій
1
Yana
Закарпатський горіховий баник
1:30 г 6-порцій
1
Yana
Габрузовий пряний пиріг
1:30 г 16-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.