Галета з полуницею

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-06-09
Про страву

Галета з полуницею - це чудова сезонна страва зі свіжої полуниці.
Інгредієнти

1 порції
Галета:
- 450 - гр
- 3 - ст. ложка
- 1 - уп
- 1 - шт
- 1 - ст. ложка
- 1 - уп
Приготування

Крок 1
Полуницю крупно наріжте і змішайте зі столовою ложкою цукру, ванільним екстрактом та крохмалем. Яйце збийте вилкою.
Крок 2
Розігрійте духовку до 180 °С. Деко застеліть пергаментним папером.
Крок 3
Тісто розкотіть у круглий коржик діаметром 30 см. Перенесіть заготовку на деко.
Крок 4
Відступіть від країв коржів по 5 см, у центр викладіть полуницю. Краї тіста загніть до центру, формуючи складки.
Крок 5
Змастіть краї яйцем. Випікайте галету з полуницею 25-30 хвилин до золотистого кольору.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Здобний горіховий рулет із ніжного тіста
1:00 г 2-порцій
1

Сирна дріжджова паска у духовці
1:30 г 12-порцій
1

Тарт Татен з яблуками
30 хв 6-порцій
1

Сочевичний хліб без борошна
55 хв 6-порцій
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
2:30 г 4-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.