Великоднє печиво з глазур'ю

Великоднє печиво з глазур'ю
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-23

Про страву

info
time

1:00 г

portions

5 порції

😐

Середня складність

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Печиво

Великоднє пісочне печиво з глазур’ю ідеально підходить для святкового столу до Великодня. Різнобарвний декор приносить задоволення дітям та дорослим. Традиційно печиво роблять у формі яйця, морквинки, кролика, ціплят, квітки.

Інгредієнти

ingredients
5 порції
Приготування печива:
  • 120 - гр
  • 200 - гр
  • 1 - шт
  • 1 - ч. ложка
  • 1 - гр
  • 300 - гр
Глазур:
  • 1 - гр
  • 200 - гр
  • 1 - ст. ложка
  • 1 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Міксером збийте розм'якшене вершкове масло з цукром приблизно за 2 хвилини. Додайте яйце з ваніллю та сіллю. Продовжуйте збивати, щоб вийшла однорідна маса.

Крок 2

Поступово всипте половину просіяного борошна, продовжуючи збивати масу. Вона повинна вийти ніжною та гладкою. Додайте решту борошна і замісіть тісто за допомогою міксера або руками.

Крок 3

Загорніть тісто у плівку та залиште в холодильнику на 30 хвилин.

Крок 4

Після цього розкатайте тісто пластом завтовшки не більше 1 см. За допомогою кондитерських молдів виріжте печиво.

Крок 5

Перекладіть на застелене пергаментом деко. Запікайте приблизно 8–10 хвилин за температури 180 °С. Повністю остудіть печиво.

Крок 6

Для глазурі збийте білок з цукровою пудрою та додайте лимонний сік. Розділіть глазур на кілька частин і додайте в кожну краплину барвника. Перемішайте.

Крок 7

Готову глазур розподіліть по кондитерських мішках або пакетах.

Окресліть контури печива глазур'ю, заповніть усередині та акуратно розрівняйте.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.