Великоднє печиво з глазур'ю

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Великоднє пісочне печиво з глазур’ю ідеально підходить для святкового столу до Великодня. Різнобарвний декор приносить задоволення дітям та дорослим. Традиційно печиво роблять у формі яйця, морквинки, кролика, ціплят, квітки.
Інгредієнти

- 120 - гр
- 200 - гр
- 1 - шт
- 1 - ч. ложка
- 1 - гр
- 300 - гр
- 1 - гр
- 200 - гр
- 1 - ст. ложка
- 1 - гр
Приготування

Крок 1
Міксером збийте розм'якшене вершкове масло з цукром приблизно за 2 хвилини. Додайте яйце з ваніллю та сіллю. Продовжуйте збивати, щоб вийшла однорідна маса.
Крок 2
Поступово всипте половину просіяного борошна, продовжуючи збивати масу. Вона повинна вийти ніжною та гладкою. Додайте решту борошна і замісіть тісто за допомогою міксера або руками.
Крок 3
Загорніть тісто у плівку та залиште в холодильнику на 30 хвилин.
Крок 4
Після цього розкатайте тісто пластом завтовшки не більше 1 см. За допомогою кондитерських молдів виріжте печиво.
Крок 5
Перекладіть на застелене пергаментом деко. Запікайте приблизно 8–10 хвилин за температури 180 °С. Повністю остудіть печиво.
Крок 6
Для глазурі збийте білок з цукровою пудрою та додайте лимонний сік. Розділіть глазур на кілька частин і додайте в кожну краплину барвника. Перемішайте.
Крок 7
Готову глазур розподіліть по кондитерських мішках або пакетах.
Окресліть контури печива глазур'ю, заповніть усередині та акуратно розрівняйте.
Схожі рецепти
Тістечка Шу у формі серця
2

Пісочне печиво Валентинки
1

Кекс Червоний оксамит
1

Горішки зі згущеним молоком
1

Різдвяний калач
2

Відгуки
