Великоднє печиво з шоколадними яйцями
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Це чудове ситне шоколадне пасхальне печиво має чіткий край і м’яку серединку, прикрашене шматочками міні-яєць.⠀ Це печиво найкраще зберігати в герметичному контейнері в прохолодному місці, наприклад у шафі чи коморі, щоб зберегти його якнайкраще. Воно залишатиметься свіжим близько трьох днів.
Інгредієнти
- 125 - гр
- 150 - гр
- 160 - гр
- 1 - шт
- 225 - гр
- 0.5 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 1 - гр
- 4 - ст. ложка
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 180C (160C з вентилятором), змастіть маслом і вистеліть два великих дека.
Крок 2
Помістіть розм’якшене вершкове масло і золотистий цукровий пісок у миску. Збийте разом до блідої та пишної маси.
Додати яйце і знову збити.
Крок 3
Додайте охолоджений розтоплений шоколад і перемішайте вінчиком.⠀
Крок 4
Додайте борошно, соду бікарбонатну, розпушувач, сіль і какао-порошок. Перемішайте, щоб вийшло шоколадне тісто.⠀
Крок 5
Додайте більшу частину міні-яєць (залиште жменю). Перемішайте, щоб рівномірно розподілити тісто.
Крок 6
Розділіть суміш на 16 шматочків, скачайте руками кульки. Помістіть кульки на вистелені листи для випікання, переконавшись, що у вас є достатньо місця для їх розтікання.
Розрівняйте печиво приблизно наполовину, щоб вийшли жирні диски.⠀
Крок 7
Випікати в духовці 12 хвилин.⠀
Витягнувши з духовки та поки ще тепле, обережно натисніть на кожне печиво, що залишилося, шматочками Mini Egg, щоб вони трохи розтанули та прилипли.⠀
Схожі рецепти
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1
Закарпатський горіховий баник
1
Габрузовий пряний пиріг
1