Паста зі свіжих помідорів і трав

Паста зі свіжих помідорів і трав
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-13

Про страву

info
time

25 хв

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Основні страви
Назва страви:СпагеттіПаста

Коли помідорів удосталь на городі, на фермерському ринку чи в продуктовому магазині, немає кращого способу продемонструвати їхній смак, ніж проста паста. Це блюдо з пасти з помідорами — чудовий спосіб використати додаткові помідори та трави за простим у приготуванні літнім рецептом!

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Томатна паста:
  • 450 - гр
  • 4 - гр
  • 50 - гр
  • 25 - гр
  • 2 - ст. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 1 - ч. ложка
  • 1 - ч. ложка
  • 5 - гр
  • 0.5 - склянка
  • 450 - гр
  • 100 - гр
  • 2 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Підготуйте помідори.
Наріжте кілька помідорів невеликими шматочками. Для менших помідорів, таких як черрі, розріжте їх навпіл. Для великих помідорів обов’язково видаліть серцевину. Потім наріжте шматочками. Додайте помідори в миску.

Паста зі свіжих помідорів і трав

Крок 2

Приготуйте маринад.
У миску з помідорами додайте подрібнений часник. Для базиліка та орегано видаліть листя зі стебел. Подрібніть базилік, орегано та петрушку та додайте поверх помідорів. Налийте бальзамічний оцет, перець чилі, чорний перець, сіль і оливкову олію. Все перемішати і відставити на час приготування пасти.

Крок 3

Зваріть пасту. У велику каструлю на плиті додайте воду та доведіть її до кипіння. Додайте дрібку солі, щоб приправити пасту. Додайте макарони(спагетті чи фетучіні) і варіть до стану аль денте. Після приготування злийте воду.

Паста зі свіжих помідорів і трав

Крок 4

Змішайте пасту і помідори. До теплої пасти викласти мариновані помідори. Зверху посипте свіжотертим сиром пармезан і цедрою лимона. Змішайте все разом, поки паста повністю не покриється рідиною з маринаду. Потім подавайте та насолоджуйтесь!

Паста зі свіжих помідорів і трав

Поради

Готуючи часник, віддайте перевагу нарізанню часнику, а не пресуванню.

Оскільки смак соусу залежить від оливкової олії, переконайтеся, що використовуйте оливкову олію хорошої якості.

Якщо після додавання в пасту маринаду смак здається занадто сильним, просто дайте страві постояти кілька хвилин. Паста вбере частину маринаду.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.