Паска сирна класична шоколадна

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-04-21
Про страву

В класичну сирну паску можна додати шоколадну суміш для посилення смаку.
Інгредієнти

4 порції
Паска сирна шоколадна:
- 1000 - гр
- 200 - гр
- 150 - гр
- 50 - гр
- 150 - гр
- 5 - гр
- 4 - шт
- 100 - гр
- 75 - гр
- 1 - шт
Приготування

Крок 1
Перемішати пресований сир з розтопленим чорним шоколадом та вершками. Додати какао, цукор, яйця. В готову суміш за бажанням додати цукати, мигдаль, цедру лимону.
Крок 2
Викласти суміш у спеціальну форму для паски, вистелену полотниною і помістити під гніт, вагу якого бажано поступово збільшити. Форму поставити в прохолодне місце і витримати 24 години, після цього перевернути паску на сервірувальне блюдо.
Поради
Якщо у вас немає спеціальної форми для Паски, використовуйте звичайне сито або друшляк.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Чорнослив з горіхами в сметані
30 хв 2-порцій
1

Рецепт цукрових сот з Гри Кальмарів
30 хв 1-порцій
1

Кофейна пана-кота з кремом маскарпоне
30 хв 6-порцій
1

Полуниця в склі
15 хв 10-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.