Паска сирна класична шоколадна

Паска сирна класична шоколадна
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-21

Про страву

info
time

1:00 г

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Паска

В класичну сирну паску можна додати шоколадну суміш для посилення смаку.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Паска сирна шоколадна:
  • 1000 - гр
  • 200 - гр
  • 150 - гр
  • 50 - гр
  • 150 - гр
  • 5 - гр
  • 4 - шт
  • 100 - гр
  • 75 - гр
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Перемішати пресований сир з розтопленим чорним шоколадом та вершками. Додати какао, цукор, яйця. В готову суміш за бажанням додати цукати, мигдаль, цедру лимону.

Крок 2

Викласти суміш у спеціальну форму для паски, вистелену полотниною і помістити під гніт, вагу якого бажано поступово збільшити. Форму поставити в прохолодне місце і витримати 24 години, після цього перевернути паску на сервірувальне блюдо.

Поради

Якщо у вас немає спеціальної форми для Паски, використовуйте звичайне сито або друшляк.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.