Кекс Червоний оксамит

Кекс Червоний оксамит
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-01-20

Про страву

info
time

1:30 г

portions

12 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Пиріг

Цей червоний оксамитовий кекс вологий і легкий, але виглядає та смакує неймовірно! Текстура насичена та ніжна, вкритий глазур'ю з вершкового сиру, а колір ідеального відтінку темно-червоного оксамиту.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Кекс червоний оксамит:
  • 420 - гр
  • 34 - гр
  • 2 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 115 - гр
  • 400 - гр
  • 80 - мл
  • 120 - гр
  • 10 - мл
  • 240 - мл
  • 2 - ч. ложка
Масляний крем:
  • 115 - гр
  • 115 - гр
  • 100 - гр
  • 0.3 - ч. ложка
  • 1 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте духовку до 170 C і розташуйте решітку в центрі духовки. Ретельно змастіть антипригарним спреєм для запікання стандартну форму для кексу.

Крок 2

У миску просійте разом борошно, цукор, какао-порошок, сіль і харчову соду.

Крок 3

В окремій великій мисці змішайте яйця, олію, кефір, оцет, ваніль і суперчервоний гелевий харчовий барвник.

Крок 4

Додайте вологі інгредієнти до сухих і швидко перемішайте, поки суміш не стане однорідною; не перезбивайте.

Крок 5

Вилийте тісто в підготовлену форму. Випікайте приблизно 55-60 хвилин, доки тестер для торта або вставлений гострий ніж не вийде чистим.

Крок 6

Поставте деко на решітку для охолодження та охолоджуйте рівно 15 хвилин. Переверніть деко на решітку для охолодження, вийміть деко та накрийте пиріг чистим кухонним рушником, щоб він повністю охолонув перед тим, як покрити глазур’ю.

Крок 7

Масляний крем
У чаші вашого міксера збийте масло, вершковий сир протягом кількох хвилин до однорідності.

Крок 8

Додавайте цукрову пудру, поступово перемішуючи на до по’єднання.

Крок 9

Додайте сіль і ваніль і збивайте на середній швидкості протягом 3-4 хвилин, час від часу зішкрібаючи крем з країв, поки він не стане дуже світлим і пухким.

Крок 10

Якщо глазур надто жорстка, додайте невелику кількість молока, по 1 столовій ложці за раз, але будьте обережні, щоб не розрідити глазур занадто сильно, оскільки вершковий сирний крем м’якший, ніж масляний крем.

Кекс Червоний оксамит

Крок 11

Покладіть охолоджений торт на сервірувальну тарілку або підставку для тортів і змастіть масляним кремом. Смачного!

Кекс Червоний оксамит
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.