Сирна фісташкова паска

Сирна фісташкова паска
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-05-04

Про страву

info
time

30 хв

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Паска

Сирна фісташкова паска виходить дуже ніжною. У цьому рецепті використовуються цукати лимона та журавлина. Вони будуть ідеально смакують з сиром та фісташкою.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Для начинки:
  • 100 - гр
  • 100 - гр
  • 100 - гр
Для паски:
  • 400 - гр
  • 100 - гр
  • 200 - гр
  • 100 - гр
  • 180 - гр
Для білого ганашу:
  • 80 - гр
  • 45 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Підготуємо начинку.
У цьому рецепті використовуюьбся цукати лимона та журавлина. Вони будуть ідеально працювати з сиром та фісташкою. Смужки лимона (100 г) поріжте кубиком і додайте в чашу до в'яленої журавлини (100 г).

Крок 2

Замочіть цукати в алкоголі, ідеально підходить темний ром, лікери. Через 5-6 годин злийте рідину та висушіть цукати на металевому ситі.

Крок 3

Через металеве сито 3-4 рази протріть сир (400 г). Повинна вийти консистенція пасти.

Крок 4

Додайте м'яке вершкове масло (100 г) і збийте міксером до однорідного стану.

Сирна фісташкова паска

Крок 5

Жирні вершки (100 г) нагрійте до кипіння у великій мірній склянці мікрохвильової печі. Додайте білий шоколад (200 г), перемішайте і введіть фісташкову пасту (180 г). Все добре перемішайте, а краще пробийте блендером.

Сирна фісташкова паска

Крок 6

Об'єднайте сирну частину та фісташкову, спочатку силіконовою лопаткою, а потім міксером. Введіть цукати.

Сирна фісташкова паска

Крок 7

Оберніть форму для паски харчовою плівкою знизу. Поставте на рівну дошку. Наповніть сирною масою. Можна кілька разів постукати дошкою об стіл, притискаючи форму пальцями до дошки (щоб маса не вийшла знизу). Вирівняйте лопаткою. Заберіть у морозильну камеру на ніч.

Сирна фісташкова паска

Крок 8

Розігрійте жирні вершки (45 г) у маленькій мірній склянці до кипіння в мікрохвильовій печі, додайте білий шоколад (80 г). пробийте блендером.

Крок 9

Перекладіть масу в кондитерський мішок і залиште при кімнатній температурі на 4-5 годин.

Сирна фісташкова паска

Крок 10

Дістаньте паску з морозильної камери. Зніміть форму, переверніть на тарілку і залиште розмерзати. Розімніть мішок з ганашем у руці, щоб той став текучим (можна на 20 секунд опустити в гарячу воду). Відсадіть ганаш строго в центр паски. Зверху декоруйте яйцями-драже чи на ваш смак.

Сирна фісташкова паска
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.