Голубці пісні з рисом та грибами

Голубці пісні з рисом та грибами
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-12-19

Про страву

info
time

2:00 г

portions

12 порції

😐

Середня складність

Категорія страви:Основні страви
Назва страви:Голубці

Голубці з рисом та грибами - це пісна страва, яка чудово підійде до столу у піст, на Різдво та вегетаріанцям. Голубці краще приготувати за день до свята, адже вони смачніші, коли настояться.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Пісні голубці:
  • 250 - гр
  • 50 - гр
  • 2 - шт
  • 500 - гр
  • 1 - шт
  • 2 - ст. ложка
  • 5 - гр
  • 5 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Попередньо варимо рис. Сушені білі гриби заливаємо окропом на 20 хв. Зливаємо воду і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо цибулю та свіжі гриби. Розібрати капусту на листя і запарити його на хв 15-20.

Крок 2

В середню каструлю наливаємо воду до половини та ставимо на плиту закипіти. До окропу помістимо капустину без качану. Це потрібно нам для розм'якшення листя. Після того, як капуста трохи стала м'якою, дістаємо і починаємо знімати з неї листя. З листків зрізаємо тверді прожилки та викладуємо листя на тарілку.

Голубці пісні з рисом та грибами

Крок 3

Смажимо цибулю та гриби. Змішуємо в мисці рис, цибулю з грибами і додаємо спеції за смаком. Начинка для голубців готова.

Крок 4

Тепер переходим до формування голубців. Ця дія потребує техніки, але якщо листя досить м'яке, то у вас все вийде. Викладаємо на листок капусти начинку на твердішу сторону листка і починаємо скручуємо. В кінці загортаєто кінці листа капусти досередини.

Голубці пісні з рисом та грибами

Крок 5

Складаємо їх щільно у глибоку форму для запікання. На сковорідці підігріємо відвар з сушених грибів та томатну пасту і заливаємо цією рідиною голубці. Відправляємо їх у духовку на півтори години на середній вогонь.

Голубці пісні з рисом та грибами
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.