Масляний бісквіт

Масляний бісквіт
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-09-01

Про страву

info
time

45 хв

portions

12 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Бісквіт

Секрет його м'якості та вологості - у дуже добре збитій вершковій олії, яка робить бісквіт ніжним і бархатистим. Можна подати його до чаю без жодного доповнення. А якщо хочете розрізати бісквіт на коржі, щоб зробити торт, печіть його високим.

Інгредієнти

ingredients
12 порції
Масляний бісквіт:
  • 250 - гр
  • 1 - склянка
  • 2 - ч. ложка
  • 3 - шт
  • 300 - гр
  • 1 - уп
  • 75 - мл

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте духовку до 180°C. Змастіть маслом і вистеліть папером для випікання квадратну форму для торта глибиною 8 см і 19 см.

Крок 2

Використовуючи електричний міксер на середній швидкості збийте вершкове масло, цукор і ваніль помістіть до легкої та пухкої маси.

Масляний бісквіт

Крок 3

Додайте яйця по одному, збиваючи до з’єднання. Додайте половину борошна. Перемішайте, щоб з’єднати. Додайте половину молока. Перемішайте, щоб з’єднати. Повторіть з рештою борошна та молока.

Масляний бісквіт

Крок 4

Розкладіть суміш у підготовлену форму. Випікайте 1 годину або доки шпажка, вставлена ​​в центр, не вийде чистою. Остудіть в формі 10 хвилин. Переверніть на решітку для охолодження. Посипати цукровою пудрою. Подавайте.

Масляний бісквіт
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.