Масляний бісквіт
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Секрет його м'якості та вологості - у дуже добре збитій вершковій олії, яка робить бісквіт ніжним і бархатистим. Можна подати його до чаю без жодного доповнення. А якщо хочете розрізати бісквіт на коржі, щоб зробити торт, печіть його високим.
Інгредієнти
- 250 - гр
- 1 - склянка
- 2 - ч. ложка
- 3 - шт
- 300 - гр
- 1 - уп
- 75 - мл
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 180°C. Змастіть маслом і вистеліть папером для випікання квадратну форму для торта глибиною 8 см і 19 см.
Крок 2
Використовуючи електричний міксер на середній швидкості збийте вершкове масло, цукор і ваніль помістіть до легкої та пухкої маси.
Крок 3
Додайте яйця по одному, збиваючи до з’єднання. Додайте половину борошна. Перемішайте, щоб з’єднати. Додайте половину молока. Перемішайте, щоб з’єднати. Повторіть з рештою борошна та молока.
Крок 4
Розкладіть суміш у підготовлену форму. Випікайте 1 годину або доки шпажка, вставлена в центр, не вийде чистою. Остудіть в формі 10 хвилин. Переверніть на решітку для охолодження. Посипати цукровою пудрою. Подавайте.
Схожі рецепти
Віденський штрудель із вишнею та крихтами
1
Різдвяний штоллен з марципаном
2
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1