Вареники з картоплею

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-04-10
Про страву

Вареники (від дієслова варити) — один із символів української національної кухні.
Інгредієнти

4 порції
Тісто:
- 400 - гр
- 1 - шт
- 0.8 - склянка
Начинка:
- 750 - гр
- 1 - шт
- 80 - гр
- 20 - гр
- 1 - ст. ложка
- 2 - гр
- 2 - гр
Приготування

Крок 1
Для тіста просіяти борошно, додати сіль та зробити ямку всередині. Влити рідкі інгредієнти та замісіть тісто, спочатку лопаткою, потім руками. Тісто має вийти еластичним. Залишити під плівкою на 15хв.

Крок 2
Зваріть картоплю, протріть, шпик посмажте з цибулею.
Все це перемішати із сирим яйцем, перцем, сіллю.
Крок 3
Тісто розкотіть 2 мм завтовшки. Виріжте кружечки чи квадратики з тіста. Начинку загорніть в кружечки з тіста і зваріть в підсоленій воді.

Крок 4
Подавайте вареники з шкварками, смаженою цибулею та сметаною.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
40 хв 4-порцій
1

Рублені рибні котлети
45 хв 4-порцій
1

Домашні сосиски з курки
1:00 г 10-порцій
1

Куряча пастрома
1:30 г 6-порцій
1

Котлети з хрусткою скоринкою
45 хв 6-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.