Вареники з картоплею
0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
YanaДодано: 2024-04-10
Про страву
Вареники (від дієслова варити) — один із символів української національної кухні.
Інгредієнти
4 порції
Тісто:
- 400 - гр
- 1 - шт
- 0.8 - склянка
Начинка:
- 750 - гр
- 1 - шт
- 80 - гр
- 20 - гр
- 1 - ст. ложка
- 2 - гр
- 2 - гр
Приготування
Крок 1
Для тіста просіяти борошно, додати сіль та зробити ямку всередині. Влити рідкі інгредієнти та замісіть тісто, спочатку лопаткою, потім руками. Тісто має вийти еластичним. Залишити під плівкою на 15хв.
Крок 2
Зваріть картоплю, протріть, шпик посмажте з цибулею.
Все це перемішати із сирим яйцем, перцем, сіллю.
Крок 3
Тісто розкотіть 2 мм завтовшки. Виріжте кружечки чи квадратики з тіста. Начинку загорніть в кружечки з тіста і зваріть в підсоленій воді.
Крок 4
Подавайте вареники з шкварками, смаженою цибулею та сметаною.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Тальятелле з білими грибами
45 хв 4-порцій
1
Yana
Кок-о-ван Півень у вині по-французськи
1:30 г 4-порцій
1
Yana
Парміджана з баклажанів
1:30 г 6-порцій
1
Yana
Рататуй
1:30 г 8-порцій
1
Yana
Класичні фаршировані перці
45 хв 5-порцій
1
Yana
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.