Штрудель з вишнею

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Штрудель з вишнею — така ж класика, як і яблучний, причому багато хто віддає перевагу саме першому. Що зовсім не дивно: вишні мають незрівнянний смак і аромат, які перетворюють будь-яку страву.
Інгредієнти

- 1 - уп
- 500 - гр
- 50 - гр
- 100 - гр
- 50 - гр
- 1 - шт
- 50 - гр
- 3 - ст. ложка
Приготування

Крок 1
Тісто розморозити за кімнатної температури (15–20 хвилин). Посипати робочу поверхню мукою і розкотити тісто качалкою в дуже тонкий пласт.
Крок 2
З вишень вибрати кісточки та злити сік, додати ложку кукурудзяного крохмалю (без верху) і перемішати.
Крок 3
Розтопити вершкове масло і змастити. Тісто рівномірно посипати панірувальними сухарями, відступаючи пару см від країв. Волоські горіхи дрібно порубати в кухонному комбайні і посипати ними тісто.
Крок 4
Поверх горіхів викласти вишню та посипати цукровим піском. Акуратно згорнути рулетом якомога щільніше. Викласти на лист, застелений силіконовим килимком або пергаментом. Зробити кілька наколів вилкою і змастити збитим яйцем.
Крок 5
Поставити в розігріту до 200 ° C духовку на 15 хвилин, до утворення золотистої скоринки. Вийняти з духовки, трохи остудити, посипати цукровою пудрою. Подавати до чаю чи кави з кулькою ванільного морозива.
Схожі рецепти
Здобний горіховий рулет із ніжного тіста
1

Сирна дріжджова паска у духовці
1

Тарт Татен з яблуками
1

Сочевичний хліб без борошна
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
1

Відгуки
