Штрудель з вишнею

Штрудель з вишнею
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-06-16

Про страву

info
time

30 хв

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Штрудель

Штрудель з вишнею — така ж класика, як і яблучний, причому багато хто віддає перевагу саме першому. Що зовсім не дивно: вишні мають незрівнянний смак і аромат, які перетворюють будь-яку страву.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Для штруделя:
  • 1 - уп
  • 500 - гр
  • 50 - гр
  • 100 - гр
  • 50 - гр
  • 1 - шт
  • 50 - гр
  • 3 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Тісто розморозити за кімнатної температури (15–20 хвилин). Посипати робочу поверхню мукою і розкотити тісто качалкою в дуже тонкий пласт.

Крок 2

З вишень вибрати кісточки та злити сік, додати ложку кукурудзяного крохмалю (без верху) і перемішати.

Крок 3

Розтопити вершкове масло і змастити. Тісто рівномірно посипати панірувальними сухарями, відступаючи пару см від країв. Волоські горіхи дрібно порубати в кухонному комбайні і посипати ними тісто.

Крок 4

Поверх горіхів викласти вишню та посипати цукровим піском. Акуратно згорнути рулетом якомога щільніше. Викласти на лист, застелений силіконовим килимком або пергаментом. Зробити кілька наколів вилкою і змастити збитим яйцем.

Крок 5

Поставити в розігріту до 200 ° C духовку на 15 хвилин, до утворення золотистої скоринки. Вийняти з духовки, трохи остудити, посипати цукровою пудрою. Подавати до чаю чи кави з кулькою ванільного морозива.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.