Бенто торт
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Ці казкові торти з простим декором та милими написами зараз шалено популярні у всьому світі. Десерт маленький і міститься в невеликій коробці для ланчів. Міні-торт дуже зручно взяти з собою, відправити як подарунок або з'їсти на самоті, якщо хочеться підняти собі настрій. За цим рецептом ви приготуєте відразу два торти.
Інгредієнти
- 2 - шт
- 60 - гр
- 3 - гр
- 0.5 - ч. ложка
- 100 - гр
- 70 - гр
- 300 - гр
- 0.5 - ч. ложка
- 50 - мл
- 1 - ст. ложка
- 100 - гр
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 170 °С. Застеліть пергаментом дві круглі форми діаметром 12-15 см.
Крок 2
Яйця збийте міксером із цукром та сіллю у світлу пишну масу. Додайте ванільний екстракт, ще раз збийте.
Крок 3
Борошно просійте і частинами всипте до яйця, перемішуючи все лопаткою до однорідності. Вилийте тісто у форми.
Крок 4
Випікайте бісквіти 15-20 хвилин до готовності. Дістаньте із форми і повністю остудіть. Кожен із них розріжте вздовж навпіл.
Крок 5
Для крему: Розм'якшене вершкове масло збийте міксером із цукровою пудрою в пишну світлу масу.
Крок 6
Додайте крем-сир кімнатної температури та ваніль, збийте міксером до однорідності.
Крок 7
Тепле молоко змішайте із цукром. Один корж просочіть молоком і змастіть тонким шаром крему. Потім видавіть трохи крему по краю коржа, щоб вийшов невеликий борт.
Крок 8
Викладіть в поглиблення конфітюр, закрийте його невеликою кількістю крему. Зверху викладіть другий корж, просочіть його молоком.
Крок 9
Змастіть верх і боки торта кремом, вирівняйте його поверхню. Так само зберіть другий торт.
Крок 10
Заберіть на 1-2 години в холодильник. Прикрасьте охолоджені торти за бажанням. Класично - це різні малюнки, меми, фрази, які виконуються кремом з барвником.
Поради
Бісквіти можна приготувати в невеликому деку, а потім круглою формою вирізати з них коржі.
Схожі рецепти
Пиріг зебра на кефірі
1
Бенто торт
1
Торт Пташине молоко
1
Торт Чотири зустрічі або Генерал
1
Торт "Естерхазі"
2