Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)

Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-11-24

Про страву

info
time

45 хв

portions

20 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Млинці

Креп Сюзетт (Crêpes Suzette) — це французький десерт, що складається з млинців з beurre Suzette, соусом із карамелізованого цукру та масла, мандаринового або апельсинового соку, цедри та Grand Marnier, triple sec або апельсинового лікеру Curaçao зверху.

Інгредієнти

ingredients
20 порції
Млинці:
  • 3 - ст. ложка
  • 180 - гр
  • 2 - шт
  • 2 - гр
  • 0.5 - ч. ложка
  • 80 - мл
  • 1 - склянка
Апельсинове масло:
  • 1 - шт
  • 1 - шт
  • 85 - гр
  • 0.3 - склянка

Приготування

steps

Крок 1

На середньому вогні розтопіть 3 столові ложки вершкового масла на сковороді з антипригарним покриттям.

Крок 2

У миску середнього розміру додайте борошно, яйця, сіль і цукор. Щоб уникнути утворення грудок, почніть з додавання 1/4 склянки молока, збийте до однорідності. Додайте решту молока ще в два прийоми. Тісто має бути досить рідким, і якщо це не так, додайте більше води за потреби. Додайте розтоплене масло до тіста.

Крок 3

Викладіть приблизно 1/2 склянки тіста на сковороду та розподіліть тонким шаром по всій площі сковорідки. Смажте до скоринки. За допомогою виделки перевірте, чи готова нижня частина млинцю.

Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)

Крок 4

Обсмажте з двох сторін. Повторіть процес із рештою тіста, складіть млинці на одну тарілку.

Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)

Крок 5

У кухонному комбайні збийте масло, цукор, апельсинову цедру та апельсиновий сік. Перекладіть перебите масло в невелику миску.

Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)

Крок 6

На середньому вогні розтопіть приблизно 2 столові ложки апельсинового масла на антипригарній сковороді.
Складіть млинці в 4 і залиште їх в сковорідці (по 4 шт) томитися в апельсиновому маслі. В кінці додайте в сковороду трохи лікеру Grand Mariner і фламбуйте.

Крок 7

В якості альтернативної процедури складання ви можете додати 1 чайну ложку апельсинового масла на млинці та викласти складені млинці на деко, посипане цукром. Поставте у духову шафу на 5-7хв. У невеликій каструлі розігрійте 3 столові ложки Grand Mariner і 1 столову ложку коньяку, фламбуйте готові млинці.

Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)

Крок 8

Подавайте Креп Сюзетт теплим!

Креп Сюзетт (Crêpes Suzette)
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.