Сирна паска Рафаелло Вишня

Сирна паска Рафаелло Вишня
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-26

Про страву

info
time

1:00 г

portions

3 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Паска

Цей варіант паски цікавий, тому що в нього є начинка.

Інгредієнти

ingredients
3 порції
Для пасок:
  • 850 - гр
  • 100 - гр
  • 80 - гр
  • 220 - гр
  • 150 - гр
  • 140 - гр
  • 1 - ч. ложка
  • 60 - гр
Для начинки:
  • 600 - гр
  • 80 - гр
  • 11 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Напередодні приготувати вишню. Можна взяти заморожену. Розморозити, помістити разом із соком в сотейник і підігріти до 40-45 градусів.

Крок 2

Ввести цукор змішаний з пектином і варити на вогні трохи менше середнього до закипання, постійно помішуючи. Після закипання проварити ще 2-3 хвилини.

Крок 3

У чаші міксера з'єднати двічі перетертий через сито сир, розм'якшене вершкове масло (70 г), вершки, кокосові вершки, згущене молоко, ванільний екстракт, добре збити на максимальній швидкості до легкості.

Крок 4

Тим часом на водяній бані розтопити білий шоколад з 30 г вершкового масла, що залишилився. Остудити шоколад до кімнатної температури, додати до сирної заготовки, потім додати кокосову стружку і ще раз збити до з'єднання. Сирна основа готова.

Крок 5

Вишню пробити блендером до однорідної маси, залишити 30% ягід для начинки. Сирну масу поділити на 2 рівні частини.

Крок 6

У нас має вийде 3 шари паски:
-сирний
-Сирно-вишневий
-Сирно-вишневий (більш насичений). Для цього до 1/3 вишневої частини додати трохи більше вишневого пюре.

Крок 7

Форми застелити подвійним шаром марлі так, щоб на випуск з форми залишилося 15-20 см (для того, щоб накрити основу пасхи).
Сформувати паску наступним чином:
-2 ст.л з гіркою сирної основи
-1 ст.л вишневої насиченої основи
-2 ст.л вишневої основи

Крок 8

Закрити марлею поверх, поставити форму в ємність (так, щоб форма не торкалася дна ємності, в яку стікатиме зайва рідина). Поставити вантаж 1-1,5 кг (чим менше буде вага вантажу, тим менше буде рідини і відповідно консистенція готової пасхи буде менш щільною).
У дві інші пасхи додати всередину вишні (використовувати 30% від готової вишні).

Крок 9

Відправити сирні пасхи на нижню полицю (найохолоднішу) холодильника, залишити на ніч. Святкові пасхальні ласощі готові! Прикрасити за бажанням!

Сирна паска Рафаелло Вишня

Поради

Якщо немає пектину, використовувати будь-який загусник. У разі заміни пектину, вишневого соку залишається більше, необхідно буде трохи зцідити, залишивши лише ягоди та лише трохи «соусу».

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.