Вівсяне печиво

Вівсяне печиво
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-09-14

Про страву

info
time

30 хв

portions

20 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Печиво

Посипане родзинками та волоськими горіхами, це м’яке та тягнуче вівсяне печиво стане ідеальним ласощами після обіду!

Інгредієнти

ingredients
20 порції
Вівсяне печиво:
  • 1 - склянка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 0.5 - уп
  • 70 - гр
  • 1 - шт
  • 2 - уп
  • 1.5 - склянка
  • 50 - гр
  • 70 - гр
  • 1 - шт

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте духовку до 180°С і застеліть два дека пергаментним папером.

Вівсяне печиво

Крок 2

Змішайте борошно, харчову соду, розпушувач, сіль і корицю у великій мисці. В окремій мисці збийте разом розтоплене масло, цукор, ціле яйце, яєчний жовток і ваніль, енергійно збиваючи.

Вівсяне печиво

Крок 3

Змішайте вологі інгредієнти з сухими інгредієнтами. Додайте вівсянку, родзинки та волоські горіхи, змішайте в щільне тісто. Відставте тісто на 20 хвилин, поки розігрівається духовка. Якщо ваше тісто занадто розсипчасте, додайте 2-3 столові ложки води.

Вівсяне печиво

Крок 4

Використовуйте лопатку для печива, щоб розділити тісто на 20 кульок розміром зі столову ложку. Злегка розкачайте ледь вологими руками, щоб вони вийшли круглими. Розкладіть на підготовлених листах для випікання та випікайте, поки вони не стануть пухкими, не стануть золотистими та трохи не пропеченими, 10–11 хвилин. Дайте охолонути на деках протягом 5 хвилин, перш ніж перекласти на решітку для повного охолодження.

Вівсяне печиво
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.