Вівсяне печиво
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Посипане родзинками та волоськими горіхами, це м’яке та тягнуче вівсяне печиво стане ідеальним ласощами після обіду!
Інгредієнти
- 1 - склянка
- 0.5 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 0.5 - уп
- 70 - гр
- 1 - шт
- 2 - уп
- 1.5 - склянка
- 50 - гр
- 70 - гр
- 1 - шт
Приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 180°С і застеліть два дека пергаментним папером.
Крок 2
Змішайте борошно, харчову соду, розпушувач, сіль і корицю у великій мисці. В окремій мисці збийте разом розтоплене масло, цукор, ціле яйце, яєчний жовток і ваніль, енергійно збиваючи.
Крок 3
Змішайте вологі інгредієнти з сухими інгредієнтами. Додайте вівсянку, родзинки та волоські горіхи, змішайте в щільне тісто. Відставте тісто на 20 хвилин, поки розігрівається духовка. Якщо ваше тісто занадто розсипчасте, додайте 2-3 столові ложки води.
Крок 4
Використовуйте лопатку для печива, щоб розділити тісто на 20 кульок розміром зі столову ложку. Злегка розкачайте ледь вологими руками, щоб вони вийшли круглими. Розкладіть на підготовлених листах для випікання та випікайте, поки вони не стануть пухкими, не стануть золотистими та трохи не пропеченими, 10–11 хвилин. Дайте охолонути на деках протягом 5 хвилин, перш ніж перекласти на решітку для повного охолодження.
Схожі рецепти
Вівсяне печиво
1
Печиво "Київські каштани"
1
Львівський сирник (пляцок)
2
Вергуни на кефірі
1
Хрумкі Вергуни на коньяці
1