Паска крафін дріжджова сирна
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Цей секрет вологого, волокнистого тіста ви повинні знати! За цим простим рецептом виходять найсмачніші паски! Такі ароматні пухові паски довго не черствіють.
Інгредієнти
- 140 - гр
- 150 - гр
- 25 - гр
- 5 - гр
- 1 - гр
- 0.3 - ч. ложка
- 2 - шт
- 1 - шт
- 1 - ч. ложка
- 450 - гр
- 70 - гр
- 2 - ст. ложка
- 260 - гр
- 1 - шт
- 40 - гр
- 1 - ст. ложка
- 120 - гр
Приготування
Крок 1
1/3 теплого молока (із загальної кількості), 1 ст. л. цукру (із загальної кількості), дріжджі, 1-2 ст. л. борошна (із загальної кількості) змішати, накрити та залишити на 10 хвилин.
Крок 2
В окремій ємності цукор, сіль, ванілін, куркуму, яйця змішати. Додати цедру, молоко, мед, перемішати. Додати опару, що підійшла, перемішати. У 2-3 прийоми додати просіяне борошно, перемішати. Додати масло, замісити тісто міксером 10-15 хвилин. За 5 хвилин до кінця вимішування, додати олію.
Крок 3
Вийде гладке, еластичне тісто, що злегка липне до рук.
Перекласти тісто в миску, змащену олією, накрити, залишити на 1,5-2 години.
Крок 4
Обім'яти. Розділити на 2 частини. Розкачати прямокутний пласт товщиною 5 мм.
Для начинки збити інгредієнти блендером до однорідної маси та додайте родзинки. Викласти начинку, розподілити по всій поверхні, посипати ізюмом. Згорнути в рулет. Край защипнути. Розрізати уздовж навпіл не до кінця з одного боку. Згорнути.
Крок 5
Викласти у форми для випікання. Накрити, залишити на годину. Змастити яйцем.
Крок 6
Випікати паски в розігрітій до 180 градусів З духовкою 40-50 хвилин. Готовність перевіряти дерев'яною паличкою. Вона має виходити повністю сухою.
Крок 7
Присипати цукровою пудрою.
Такі ароматні пухові паски довго не черствіють. Смачна, здобна, ароматна, солодка паска ніколи не затримається на вашому великодньому столі.
Схожі рецепти
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1
Закарпатський горіховий баник
1
Габрузовий пряний пиріг
1