Паска крафін дріжджова сирна

Паска крафін дріжджова сирна
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-04-21

Про страву

info
time

1:30 г

portions

1 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Паска

Цей секрет вологого, волокнистого тіста ви повинні знати! За цим простим рецептом виходять найсмачніші паски! Такі ароматні пухові паски довго не черствіють.

Інгредієнти

ingredients
1 порції
Для тіста:
  • 140 - гр
  • 150 - гр
  • 25 - гр
  • 5 - гр
  • 1 - гр
  • 0.3 - ч. ложка
  • 2 - шт
  • 1 - шт
  • 1 - ч. ложка
  • 450 - гр
  • 70 - гр
  • 2 - ст. ложка
Для сирної начинки:
  • 260 - гр
  • 1 - шт
  • 40 - гр
  • 1 - ст. ложка
  • 120 - гр

Приготування

steps

Крок 1

1/3 теплого молока (із загальної кількості), 1 ст. л. цукру (із загальної кількості), дріжджі, 1-2 ст. л. борошна (із загальної кількості) змішати, накрити та залишити на 10 хвилин.

Крок 2

В окремій ємності цукор, сіль, ванілін, куркуму, яйця змішати. Додати цедру, молоко, мед, перемішати. Додати опару, що підійшла, перемішати. У 2-3 прийоми додати просіяне борошно, перемішати. Додати масло, замісити тісто міксером 10-15 хвилин. За 5 хвилин до кінця вимішування, додати олію.

Крок 3

Вийде гладке, еластичне тісто, що злегка липне до рук.
Перекласти тісто в миску, змащену олією, накрити, залишити на 1,5-2 години.

Крок 4

Обім'яти. Розділити на 2 частини. Розкачати прямокутний пласт товщиною 5 мм.
Для начинки збити інгредієнти блендером до однорідної маси та додайте родзинки. Викласти начинку, розподілити по всій поверхні, посипати ізюмом. Згорнути в рулет. Край защипнути. Розрізати уздовж навпіл не до кінця з одного боку. Згорнути.

Паска крафін дріжджова сирна

Крок 5

Викласти у форми для випікання. Накрити, залишити на годину. Змастити яйцем.

Крок 6

Випікати паски в розігрітій до 180 градусів З духовкою 40-50 хвилин. Готовність перевіряти дерев'яною паличкою. Вона має виходити повністю сухою.

Крок 7

Присипати цукровою пудрою.
Такі ароматні пухові паски довго не черствіють. Смачна, здобна, ароматна, солодка паска ніколи не затримається на вашому великодньому столі.

Паска крафін дріжджова сирна
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.