Сорбет з лохини
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Приготований зі свіжої лохини, цей сорбет має виражений смак. Цей сорбет зі свіжих фруктів складається з таких інгредієнтів: свіжа лохина, лимонний сік, цукор.
Інгредієнти
- 500 - гр
- 3 - ст. ложка
- 0.5 - склянка
- 1 - ст. ложка
Приготування
Крок 1
Лохину промийте й обсушіть або відкиньте на друшляк, щоб видалити зайву воду. Викласти ягоди в чашу кухонного комбайна або блендера. Додайте лимонний сік, цукор, мед.
Крок 2
Збивайте, поки суміш не стане однорідним пюре.
Крок 3
Перекладіть у герметичний контейнер і дайте охолонути в холодильнику до охолодження (1-24 години).
Крок 4
Дайте постояти при кімнатній температурі протягом 5 хвилин, перш ніж брати та подавати. Прикрасьте свіжою м’ятою та додатковими ягодами лохини.
Поради
Цукровий сироп або мед — це інвертний цукор, який запобігає кристалізації. Він допомагає сорбету залишатися кремовим, а не крижаним під час заморожування. За бажанням можна замінити горілкою.
Схожі рецепти
Пухкі пончики з полуничною начинкою
1
Трюфельні цукерки Мумія
1
Тірамісу на Хелловін
1
Сирна запіканка з гарбузом
1
Вівсяне печиво
1