Сорбет з лохини

Сорбет з лохини
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-09-01

Про страву

info
time

1:30 г

portions

8 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Десерти
Назва страви:Сорбет

Приготований зі свіжої лохини, цей сорбет має виражений смак. Цей сорбет зі свіжих фруктів складається з таких інгредієнтів: свіжа лохина, лимонний сік, цукор.

Інгредієнти

ingredients
8 порції
Сорбет:
  • 500 - гр
  • 3 - ст. ложка
  • 0.5 - склянка
  • 1 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Лохину промийте й обсушіть або відкиньте на друшляк, щоб видалити зайву воду. Викласти ягоди в чашу кухонного комбайна або блендера. Додайте лимонний сік, цукор, мед.

Крок 2

Збивайте, поки суміш не стане однорідним пюре.

Крок 3

Перекладіть у герметичний контейнер і дайте охолонути в холодильнику до охолодження (1-24 години).

Крок 4

Дайте постояти при кімнатній температурі протягом 5 хвилин, перш ніж брати та подавати. Прикрасьте свіжою м’ятою та додатковими ягодами лохини.

Сорбет з лохини

Поради

Цукровий сироп або мед — це інвертний цукор, який запобігає кристалізації. Він допомагає сорбету залишатися кремовим, а не крижаним під час заморожування. За бажанням можна замінити горілкою.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.