Японський «Бавовняний чізкейк»

Японський «Бавовняний чізкейк»
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2025-04-07

Про страву

info
time

2:30 г

portions

6 порції

😉

Легко готувати

Кухня:Японська
Категорія страви:Випічка
Назва страви:Чізкейк

Приготуйте бездоганний японський чізкейк, який тремтить і підстрибує! Японський чізкейк також відомий як японський бавовняний чізкейк або японський чізкейк із суфле.

Інгредієнти

ingredients
6 порції
Японський чізкейк 15 см:
  • 150 - гр
  • 2 - ст. ложка
  • 90 - гр
  • 3 - шт
  • 3 - шт
  • 150 - мл
  • 50 - гр
  • 0.5 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка
  • 0.5 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Розігрійте духовку до 160 C. Відміряйте всі інгредієнти. Розділити яйця на жовтки і білки. Борошно для пирога просіяти. Цедру лимона натерти. Підготуйте гарячу воду для водяної бані.

Крок 2

Змастіть розтопленим вершковим маслом круглу форму для торта діаметром 15 см. Покладіть пергаментний папір у форму на дно та збоку. Пергаментний папір також слід добре змастити вершковим маслом. Посипте цукровою пудрою змащений маслом пергаментний папір.

Крок 3

Вершковий м’який сир і 2 столові ложки вершкового масла збийте вінчиком, додайте 1/2 цукру і добре перемішайти.

Крок 4

Додайте жовтки по одному, щоразу добре перемішуючи. Потім додайте тепле молоко і перемішайте до однорідності. Додайте просіяне борошно і добре збийте, до розчинення грудочок. Вмішайте цедру лимона, сік і ваніль.

Крок 5

Окремо збийте яєчні білки міксером, додавши решту цукру 3 частинами, до утворення безе з м’якими піками.

Крок 6

Додайте 1/4 кількості меренги в сирну суміш. Перемішуйте силіконовою лопаткою, знизу-наверх. Потім додавайте решту меренги, стежачи, щоб піна безе не здулася.

Крок 7

Вилийте тісто для чізкейка в підготовлену форму. Помістіть деко на гарячу водяну баню і поставте в духовку. Випікайте при 160 C 20 хвилин. Зменшіть до 140 C і випікайте приблизно 30 хвилин.

Крок 8

Збільште температуру до 180 C на 5 хвилин щоб чизкейк підрум’янився. Вимкніть духовку, залишіть пиріг усередині та відчиніть дверцята духовки на 1 годину.

Японський «Бавовняний чізкейк»

Крок 9

Вийміть пиріг з духовки і дайте йому повністю охолонути, перш ніж діставати з форми. Поставте в холодильник мінімум на 2 години.

Японський «Бавовняний чізкейк»
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.