Японський «Бавовняний чізкейк»

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Приготуйте бездоганний японський чізкейк, який тремтить і підстрибує! Японський чізкейк також відомий як японський бавовняний чізкейк або японський чізкейк із суфле.
Інгредієнти

- 150 - гр
- 2 - ст. ложка
- 90 - гр
- 3 - шт
- 3 - шт
- 150 - мл
- 50 - гр
- 0.5 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
Приготування

Крок 1
Розігрійте духовку до 160 C. Відміряйте всі інгредієнти. Розділити яйця на жовтки і білки. Борошно для пирога просіяти. Цедру лимона натерти. Підготуйте гарячу воду для водяної бані.
Крок 2
Змастіть розтопленим вершковим маслом круглу форму для торта діаметром 15 см. Покладіть пергаментний папір у форму на дно та збоку. Пергаментний папір також слід добре змастити вершковим маслом. Посипте цукровою пудрою змащений маслом пергаментний папір.
Крок 3
Вершковий м’який сир і 2 столові ложки вершкового масла збийте вінчиком, додайте 1/2 цукру і добре перемішайти.
Крок 4
Додайте жовтки по одному, щоразу добре перемішуючи. Потім додайте тепле молоко і перемішайте до однорідності. Додайте просіяне борошно і добре збийте, до розчинення грудочок. Вмішайте цедру лимона, сік і ваніль.
Крок 5
Окремо збийте яєчні білки міксером, додавши решту цукру 3 частинами, до утворення безе з м’якими піками.
Крок 6
Додайте 1/4 кількості меренги в сирну суміш. Перемішуйте силіконовою лопаткою, знизу-наверх. Потім додавайте решту меренги, стежачи, щоб піна безе не здулася.
Крок 7
Вилийте тісто для чізкейка в підготовлену форму. Помістіть деко на гарячу водяну баню і поставте в духовку. Випікайте при 160 C 20 хвилин. Зменшіть до 140 C і випікайте приблизно 30 хвилин.
Крок 8
Збільште температуру до 180 C на 5 хвилин щоб чизкейк підрум’янився. Вимкніть духовку, залишіть пиріг усередині та відчиніть дверцята духовки на 1 годину.

Крок 9
Вийміть пиріг з духовки і дайте йому повністю охолонути, перш ніж діставати з форми. Поставте в холодильник мінімум на 2 години.

Схожі рецепти
Сирна дріжджова паска у духовці
1

Тарт Татен з яблуками
1

Сочевичний хліб без борошна
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
1

Японський «Бавовняний чізкейк»
1

Відгуки
