Шарлотка яблучна класична

Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

Про страву

Шарлотка яблучна класична - це назва випічки, яблучного пирога в країнах пострадянського простору. Оригінальний рецепт французської страви "charlotte" зовсім не схожий на знайому всім шарлотку.
Інгредієнти

- 8 - шт
- 3 - шт
- 1 - склянка
- 50 - гр
- 1 - склянка
- 1 - ч. ложка
- 0.5 - ч. ложка
- 10 - мл
Приготування

Крок 1
Яйця змішати з цукром і лимонним соком, збити міксером в повітряну піну.
Крок 2
Додати сметану і просіяне борошно, продовжуючи збивати. Всипати корицю і розпушувач для тіста, ретельно перемішати і дати тісту постояти 5-10 хвилин.
Крок 3
Яблука помити, видалити насіння та нарізати на дольки. Додати яблука до тіста та все перемішати ложкою.

Крок 4
Форму для випікання змастити олією і присипати борошном, викласти в неї тісто з яблуками і запікати 40 хвилин при температурі 190-200 ° С, перевіряючи готовність шпажкою. Готову шарлотку посипати цукровою пудрою та корицею.
Схожі рецепти
Здобний горіховий рулет із ніжного тіста
1

Сирна дріжджова паска у духовці
1

Тарт Татен з яблуками
1

Сочевичний хліб без борошна
1

Олександрійська паска на пряженому молоці
1

Відгуки
