Баклажани по-корейськи на зиму
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Баклажани по-корейськи на зиму можна подавати до столу з м'ясом, рибою та птицею, а можна просто на додаток до відвареної картоплі. Смачно та небанально.
Інгредієнти
- 1000 - гр
- 250 - гр
- 250 - гр
- 250 - гр
- 0.5 - шт
- 1 - шт
- 50 - мл
- 50 - мл
- 3 - ст. ложка
- 1 - шт
- 1 - ч. ложка
- 2 - ст. ложка
- 1 - ст. ложка
Приготування
Крок 1
Баклажани промийте, видаліть хвостики, наріжте великою соломкою, потім обсмажте на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Крок 2
Болгарський перець очистіть від насіння та плодоніжок, наріжте півкільцями.
Крок 3
Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Цибулю наріжте півкільцями.
Крок 4
У глибокій мисці з'єднайте обсмажені баклажани та нарізані овочі, додайте подрібнений часник і обережно перемішайте.
Крок 5
Влийте олію та соєвий соус, посоліть, додайте цукор, приправу для моркви по-корейськи, мелений коріандр і гострий перець (за смаком). В кінці введіть оцет і перемішайте все.
Крок 6
Миску із салатом відправте в холодильник на 3 години для утворення соку.
Крок 7
Через вказаний час салат перемішайте і розкладіть у заздалегідь простерилізовані банки. Банки накрийте чистими кришками і простерилізуйте в каструлі з водою (вода в каструлі має доходити до "плічок" банок; час стерилізації для банок 0,5 л - 20 хвилин від моменту закипання води в каструлі).
Крок 8
Після стерилізації банки із заготівлею закатайте, переверніть догори дном, укутайте та залиште до повного охолодження. Баклажани, що остигли, по-корейськи зберігайте в прохолодному темному місці.
Схожі рецепти
Мариновані білі гриби на зиму в олії
1
Мариновані білі гриби
1
Густий сливовий джем на зиму
1
Джем з лохини
1
Гостра аджика з базиліком
1