Баклажани по-корейськи на зиму

Баклажани по-корейськи на зиму
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-25

Про страву

info
time

4:30 г

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Консервація

Баклажани по-корейськи на зиму можна подавати до столу з м'ясом, рибою та птицею, а можна просто на додаток до відвареної картоплі. Смачно та небанально.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
на 4 банки по 0,5 л:
  • 1000 - гр
  • 250 - гр
  • 250 - гр
  • 250 - гр
  • 0.5 - шт
  • 1 - шт
  • 50 - мл
  • 50 - мл
  • 3 - ст. ложка
  • 1 - шт
  • 1 - ч. ложка
  • 2 - ст. ложка
  • 1 - ст. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Баклажани промийте, видаліть хвостики, наріжте великою соломкою, потім обсмажте на розігрітій олії до золотистої скоринки.

Крок 2

Болгарський перець очистіть від насіння та плодоніжок, наріжте півкільцями.

Крок 3

Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Цибулю наріжте півкільцями.

Крок 4

У глибокій мисці з'єднайте обсмажені баклажани та нарізані овочі, додайте подрібнений часник і обережно перемішайте.

Баклажани по-корейськи на зиму

Крок 5

Влийте олію та соєвий соус, посоліть, додайте цукор, приправу для моркви по-корейськи, мелений коріандр і гострий перець (за смаком). В кінці введіть оцет і перемішайте все.

Крок 6

Миску із салатом відправте в холодильник на 3 години для утворення соку.

Крок 7

Через вказаний час салат перемішайте і розкладіть у заздалегідь простерилізовані банки. Банки накрийте чистими кришками і простерилізуйте в каструлі з водою (вода в каструлі має доходити до "плічок" банок; час стерилізації для банок 0,5 л - 20 хвилин від моменту закипання води в каструлі).

Баклажани по-корейськи на зиму

Крок 8

Після стерилізації банки із заготівлею закатайте, переверніть догори дном, укутайте та залиште до повного охолодження. Баклажани, що остигли, по-корейськи зберігайте в прохолодному темному місці.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.