Баклажани з помідорами по-грузинськи на зиму

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2024-08-25
Про страву

Серед асортименту грузинські господинь ви обов'язково знайдете баклажани з помідорами по-грузинськи. Гостру закуску зазвичай подають до смаженого м'яса.
Інгредієнти

4 порції
Для баклажанів по-грузинськи:
- 1000 - гр
- 500 - гр
- 1 - шт
- 20 - гр
- 2 - шт
- 100 - мл
- 60 - мл
- 4 - шт
- 2 - ст. ложка
- 2 - ч. ложка
Приготування

Крок 1
Баклажани наріжте та залийте на 20 хвилин підсоленою водою.
Крок 2
Відкиньте на друшляк і промийте проточною водою.
Крок 3
Викладайте баклажани невеликими порціями в казанок з розпеченим маслом і обсмажуйте до золотистого кольору.
Крок 4
Пропустіть через м'ясорубку помідори, гострий перець, очищені часник та цибулю.
Крок 5
Отриману масу змішайте зі смаженими баклажанами, цукром, чорним перцем та сіллю. Прокип'ятіть 10 хвилин.
Крок 6
Розкладіть по стерилізованих банках, додайте трохи оцту. Закатайте, переверніть дном догори і закутайте на добу теплим рушником.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Мариновані білі гриби на зиму в олії
45 хв 1-порцій
1

Мариновані білі гриби
45 хв 1-порцій
1

Густий сливовий джем на зиму
2:00 г 5-порцій
1

Джем з лохини
1:30 г 5-порцій
1

Гостра аджика з базиліком
30 хв 2-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.