Баклажани з помідорами по-грузинськи на зиму

Баклажани з помідорами по-грузинськи на зиму
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-08-25

Про страву

info
time

45 хв

portions

4 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Консервація

Серед асортименту грузинські господинь ви обов'язково знайдете баклажани з помідорами по-грузинськи. Гостру закуску зазвичай подають до смаженого м'яса.

Інгредієнти

ingredients
4 порції
Для баклажанів по-грузинськи:
  • 1000 - гр
  • 500 - гр
  • 1 - шт
  • 20 - гр
  • 2 - шт
  • 100 - мл
  • 60 - мл
  • 4 - шт
  • 2 - ст. ложка
  • 2 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Баклажани наріжте та залийте на 20 хвилин підсоленою водою.

Крок 2

Відкиньте на друшляк і промийте проточною водою.

Крок 3

Викладайте баклажани невеликими порціями в казанок з розпеченим маслом і обсмажуйте до золотистого кольору.

Крок 4

Пропустіть через м'ясорубку помідори, гострий перець, очищені часник та цибулю.

Крок 5

Отриману масу змішайте зі смаженими баклажанами, цукром, чорним перцем та сіллю. Прокип'ятіть 10 хвилин.

Крок 6

Розкладіть по стерилізованих банках, додайте трохи оцту. Закатайте, переверніть дном догори і закутайте на добу теплим рушником.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.