Печиво Персики

Печиво Персики
2

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-03-23

Про страву

info
time

1:30 г

portions

20 порції

😐

Середня складність

Категорія страви:Випічка
Назва страви:Печиво

Breskvice (або маленькі персики в дослівному перекладі) - це печиво, без якого не можна було уявити жодне свято в колишній Югославії (нині Словенія). В Італії це Peach Cakes, в Україні це тістечка "Персики".

Інгредієнти

ingredients
20 порції
Для тістечок:
  • 400 - гр
  • 150 - гр
  • 100 - гр
  • 2 - шт
  • 1 - гр
  • 5 - гр
Для фарбування:
  • 5 - гр
  • 100 - гр
  • 100 - гр
  • 1 - ч. ложка
Для начинки:
  • 50 - гр
  • 10 - гр

Приготування

steps

Крок 1

Збийте вершкове масло і цукор. Додати яйця, просіяне борошно, сіль і розпушувач. Перемішайте до однорідності. Якщо тісто здається сухим, додайте трохи води або молока.

Крок 2

Накрийте та поставте в холодильник принаймні на 30 хвилин. Розігрійте духовку до 190 градусів.

Крок 3

Сформуйте з тіста круглі кульки однакового розміру та викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Спробуйте сформувати парне число, тому що ми будемо об’єднуватися половинки. З рецепту вийде приблизно 40 половинок.

Крок 4

Випікайте 12-15 хвилин. Зверху печиво не підрум’яниться, тому перевірте низ печива на світло-коричневий відтінок.
Дайте їм трохи охолонути.

Крок 5

Виріжте серцевину печива знизу. Стежте, щоб не розламати її. Збережіть крихти для начинки.

Крихти, змішані з варенням, будемо використовувати для начинки печива.

Крок 6

Виделкою покришіть крихти печива і змішайте з усіма інгредієнтами начинки - це може бути будь-який джем або згущене молоко. Начинка повинна вийти трохи густою, щоб половинки печива могли поєднатися.

Крок 7

Заповніть порожнини печива та покладіть два печива разом, з’єднавши їх у сендвіч.

Крок 8

Змішайте кілька крапель червоного барвника в одній мисці і кілька крапель жовтого в іншій.
Розділіть 10 г цукру, ваніль і додайте їх порівну в обидві миски з підфарбованою водою. Перемішайте до розчинення барвників.

Крок 9

За допомогою пензлика спочатку пофарбуйте основу печива в жовтий колір. Це буде нижній край, де вони з’єднуються.
Потім візьміть суміш червоної фарби та розфарбуйте основну частину.

Крок 10

Поки печиво ще вологе, обваляйте його в цукрі.
Дайте печиву постояти кілька годин при кімнатній температурі (накривши кришкою). Насолоджуйтесь смаком.

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.