Печиво Персики
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Breskvice (або маленькі персики в дослівному перекладі) - це печиво, без якого не можна було уявити жодне свято в колишній Югославії (нині Словенія). В Італії це Peach Cakes, в Україні це тістечка "Персики".
Інгредієнти
- 400 - гр
- 150 - гр
- 100 - гр
- 2 - шт
- 1 - гр
- 5 - гр
- 5 - гр
- 100 - гр
- 100 - гр
- 1 - ч. ложка
- 50 - гр
- 10 - гр
Приготування
Крок 1
Збийте вершкове масло і цукор. Додати яйця, просіяне борошно, сіль і розпушувач. Перемішайте до однорідності. Якщо тісто здається сухим, додайте трохи води або молока.
Крок 2
Накрийте та поставте в холодильник принаймні на 30 хвилин. Розігрійте духовку до 190 градусів.
Крок 3
Сформуйте з тіста круглі кульки однакового розміру та викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Спробуйте сформувати парне число, тому що ми будемо об’єднуватися половинки. З рецепту вийде приблизно 40 половинок.
Крок 4
Випікайте 12-15 хвилин. Зверху печиво не підрум’яниться, тому перевірте низ печива на світло-коричневий відтінок.
Дайте їм трохи охолонути.
Крок 5
Виріжте серцевину печива знизу. Стежте, щоб не розламати її. Збережіть крихти для начинки.
Крихти, змішані з варенням, будемо використовувати для начинки печива.
Крок 6
Виделкою покришіть крихти печива і змішайте з усіма інгредієнтами начинки - це може бути будь-який джем або згущене молоко. Начинка повинна вийти трохи густою, щоб половинки печива могли поєднатися.
Крок 7
Заповніть порожнини печива та покладіть два печива разом, з’єднавши їх у сендвіч.
Крок 8
Змішайте кілька крапель червоного барвника в одній мисці і кілька крапель жовтого в іншій.
Розділіть 10 г цукру, ваніль і додайте їх порівну в обидві миски з підфарбованою водою. Перемішайте до розчинення барвників.
Крок 9
За допомогою пензлика спочатку пофарбуйте основу печива в жовтий колір. Це буде нижній край, де вони з’єднуються.
Потім візьміть суміш червоної фарби та розфарбуйте основну частину.
Крок 10
Поки печиво ще вологе, обваляйте його в цукрі.
Дайте печиву постояти кілька годин при кімнатній температурі (накривши кришкою). Насолоджуйтесь смаком.
Схожі рецепти
Печиво "Пальці відьми"
1
Молдавська капронова бабка Babă neagră
2
Гарбузові кекси
1
Закарпатський горіховий баник
1
Габрузовий пряний пиріг
1