Свинина запечена у соєвій глазурі

0
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт

YanaДодано: 2025-04-02
Про страву

Запорука соковитості м'яса - тривале запікання за відносно низької температури. Найкраще для цього підходить свиняча грудинка, але згодиться і окіст, шия і так далі. Соєва глазур надасть виразності смаку.
Інгредієнти

8 порції
Свинина у соєвій глазурі:
- 1500 - гр
- 150 - мл
- 3 - ст. ложка
- 1 - ст. ложка
- 5 - гр
- 5 - гр
Приготування

Крок 1
Натріть свинину сіллю і перцем з усіх боків, накрийте плівкою і дайте постояти, поки готується все інше.
Крок 2
Змішайте соєвий соус з медом у каструльці з товстим дном, додайте оцет. Поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь та випаруйте на 2/3.

Крок 3
Розігрійте духовку до 150 °С. Викладіть окіст у форму для запікання і змастіть з усіх боків глазур'ю.
Крок 4
Поставте в центр духовки і запікайте 1,5–2 години, змащуючи глазур'ю кожні 15–20 хвилин. М'ясо має стати дуже м'яким.
Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!
Схожі рецепти
Курячий шніцель в паніровці з соняшникового насіння і пармезану
40 хв 4-порцій
1

Рублені рибні котлети
45 хв 4-порцій
1

Домашні сосиски з курки
1:00 г 10-порцій
1

Куряча пастрома
1:30 г 6-порцій
1

Котлети з хрусткою скоринкою
45 хв 6-порцій
1

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.