Пухкі гарбузові панкейки

Пухкі гарбузові панкейки
0

Сподобався?

В обране

Опублікував рецепт

Yana
YanaДодано: 2024-09-01

Про страву

info
time

15 хв

portions

15 порції

😉

Легко готувати

Категорія страви:Сніданки
Назва страви:Панкейки

Цей затишний осінній сніданок — рецепт гарбузових млинців від DREAMS. Ці млинці золотисті, м’які, як небеса, і надзвичайно ніжні завдяки гарбузовому пюре. Я також використовую прянощі для гарбузового пирога, щоб зробити їх надзвичайно простими, тобто суміш кориці, мускатного горіха, запашного перцю, імбиру та гвоздики.

Інгредієнти

ingredients
15 порції
Панкейки гарбізові:
  • 200 - гр
  • 1 - уп
  • 1 - ст. ложка
  • 2 - гр
  • 5 - гр
  • 250 - мл
  • 3 - ст. ложка
  • 1 - шт
  • 1 - ч. ложка

Приготування

steps

Крок 1

Змішайте борошно, розпушувач, цукор, сіль і спеції для гарбузового пирога в середній мисці і збийте разом.

Пухкі гарбузові панкейки

Крок 2

В окремій мисці змішайте вологі інгредієнти: гарбузове пюре, молоко, розтоплене масло, яйце та ванільний екстракт. Збийте до по’єднання.

Крок 3

Вилийте вологі інгредієнти до сухих і за допомогою гумового шпателя з’єднайте їх разом, перемішуючи до повного висихання. Кілька грудок — це нормально.

Крок 4

Розігрійте велику сковорідку на середньому вогні. Сковороду змастіть вершковим маслом і вилийте тісто на гарячу сковороду кругами по 1/4 склянки. Дайте млинцям готуватися приблизно 1-2 хвилини або поки в середині не утворяться бульбашки, а дно не застигне. За допомогою лопатки переверніть млинець і закінчіть готувати з іншого боку.

Крок 5

Подавайте млинці теплими з додаванням вершкового масла та сиропу. Насолоджуйтесь!

Сподобався рецепт?Постав йому вподобайку!
Сподобався рецепт?Додай його в збереженне!

Схожі рецепти

Відгуки

steps
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.