Пухкі гарбузові панкейки
Сподобався?
В обране
Опублікував рецепт
Про страву
Цей затишний осінній сніданок — рецепт гарбузових млинців від DREAMS. Ці млинці золотисті, м’які, як небеса, і надзвичайно ніжні завдяки гарбузовому пюре. Я також використовую прянощі для гарбузового пирога, щоб зробити їх надзвичайно простими, тобто суміш кориці, мускатного горіха, запашного перцю, імбиру та гвоздики.
Інгредієнти
- 200 - гр
- 1 - уп
- 1 - ст. ложка
- 2 - гр
- 5 - гр
- 250 - мл
- 3 - ст. ложка
- 1 - шт
- 1 - ч. ложка
Приготування
Крок 1
Змішайте борошно, розпушувач, цукор, сіль і спеції для гарбузового пирога в середній мисці і збийте разом.
Крок 2
В окремій мисці змішайте вологі інгредієнти: гарбузове пюре, молоко, розтоплене масло, яйце та ванільний екстракт. Збийте до по’єднання.
Крок 3
Вилийте вологі інгредієнти до сухих і за допомогою гумового шпателя з’єднайте їх разом, перемішуючи до повного висихання. Кілька грудок — це нормально.
Крок 4
Розігрійте велику сковорідку на середньому вогні. Сковороду змастіть вершковим маслом і вилийте тісто на гарячу сковороду кругами по 1/4 склянки. Дайте млинцям готуватися приблизно 1-2 хвилини або поки в середині не утворяться бульбашки, а дно не застигне. За допомогою лопатки переверніть млинець і закінчіть готувати з іншого боку.
Крок 5
Подавайте млинці теплими з додаванням вершкового масла та сиропу. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Пухкі гарбузові панкейки
1
ПП сніданок Шпинатний млинець
1
Авокадо тост з яйцем пашот
1
Вівсяна каша на молоці
1
Французький тост
1